Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

«Θα σου σκίσω το στόμα, που…η, που θα μου πεις αντίο Μαραντόνα»

http://www.sportena.com/wp-content/uploads/2010/07/maradona0705.jpgΕπιμελεια
Οξύθυμος, εριστικός, αθυρόστομος, προκλητικός, εκρηκτικός, αμετροεπής. Χαρακτηρισμοί που ταιριάζουν «γάντι» στον Diego Maradona, που ποτέ δεν έπαψε να αποτελεί ένα από τα κακά παιδιά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Τις αντιδράσεις του στην αναμέτρηση με τη Γερμανία, στο οποίο η Αργεντινή γνώρισε το διασυρμό με 4-0 τις έχετε ήδη παρακολουθήσει από το Sportena. Ωστόσο, ήρθε στη δημοσιότητα μία πιο διευρυμένη έκδοση, με στιγμιότυπα που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα από το ισπανικό κανάλι «Cuatro». Αρχικά, ο τεχνικός της «albiceleste» συζητά με το βοηθό του τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τους Γερμανούς: «Τους Γερμανούς θα τους παίξουμε μπάλα, επειδή εκείνοι το μόνο που ξέρουν είναι να τρέχουν και αν τους αφήσεις να τρέξουν, μπορούν να βγουν παγκόσμιοι πρωταθλητές». Απόλυτα σωστή προσέγγιση του παιχνιδιού, όπως, αποδείχθηκε και από το τελικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, όσο κι αν προσπάθησε να ξεσηκώσει την εξέδρα, οι παίκτες του δεν έδειχναν ικανοί να σκοράρουν. Τα νεύρα του τα πλήρωσε ο βοηθός διατητή, ή για την ακρίβεια η μητέρα του: «Κιτρίνη, γ… την που…α που σε γέννησε! Σ’ αυτόν το λέω«», ενώ και με μία χαρακτηριστική χειρονομία έδειξε πόσο… τυχεροί ήταν οι αντίπαλοί του. Το παιχνίδι τελείωσε, ο Maradona είχε αγκαλιά την κόρη του και κάποιος από την εξέδρα του είπε κάτι. Μάλλον το μετάνιωσε την ίδια στιγμή, αφού ο Diegito ξέσπασε πάνω του όλη την ένταση και την απογοήτευση του αποκλεισμού από το Mundial: «Γ…ω την π….α που σε γέννησε! Που…ας γιε, να χέ..ω το μ…ί της μάνας σου! Θα σου σκίσω το στόμα, π…η! Που θα μου πεις αντίο Μαραντόνα, π…η!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: