Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Αμανατίδης και επισήμως στον Αγροτικό Αστέρα


Ο Περικλής Αμανατίδης Aνακοινώθηκε από τη διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος επιστρέφει στους "σταχυοφόρους". Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν γνωστή από το Σάββατο και σήμερα η πρόσληψη του Αμανατίδη επισημοποιήθηκε.

Η ανακοίνωση της μακεδονικής ΠΑΕ αναφέρει: "H ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει τον Περικλή Αμανατίδη ως τον νέο προπονητή των 'σταχυοφόρων'. Μετά από αρκετές συναντήσεις, ο Περικλής Αμανατίδης έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Κώστα Ριαβόγλου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αγροτικού Αστέρα.

Αμέσως μετά τη συμφωνία ο νέος τεχνικός των 'πρασίνων', Περικλής Αμανατίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Μετά από 3 χρόνια, επιστρέφω στον Εύοσμο και στον Αγροτικό Αστέρα. Δεν επιστρέφω όμως με τις αναμνήσεις και τα βιώματα από το παρελθόν.

Αυτός ήταν ένας κύκλος προσφοράς που έχει κλείσει. Ερχομαι στον Αγροτικό Αστέρα για έναν καινούργιο κύκλο, που θέλω να πιστεύω ότι και αυτός θα έχει θετικό πρόσημο. Μεγάλες στιγμές, σημαντικές νίκες, ανάδειξη παικτών, υλοποίηση στόχων. Αυτά πρέπει να πετύχουμε και είναι δύσκολο.

Εχω την ψυχολογία ότι έρχομαι για πρώτη φορά και ότι δεν γνωρίζω κανέναν. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να πετύχουμε και πάλι πράγματα. Δεν παίρνω τίποτα μαζί μου από την πρώτη τριετία, ακόμα και η λέξη 'επιστροφή' δε μου αρέσει. Εχω αλλάξει εγώ ο ίδιος και αλλάζω συνεχώς. Θα έχω καινούργιους συνεργάτες, καινούργιες συνεργασίες με παίκτες και με παράγοντες.

Το γεγονός ότι η προσέγγιση που μου έγινε από τον Κώστα Ριαβόγλου και τους συνεργάτες του δεν είχε καμία αναφορά στο παρελθόν, μου άρεσε πολύ. Τέθηκαν καινούργιοι στόχοι και η υλοποίησή τους αποτελεί για μένα πρόκληση. Αυτή η πρόκληση είναι δικός μου οδηγός στην πορεία μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: