Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ζουέλα: "Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο"

http://www.contra.gr/images/m/zuela_paok050710_m.jpgΑιφνιδίασε ο Φρανκ Ζουέλα, αφού έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ πριν από τον απογευματινή προπόνηση της Σουρωτής, χωρίς μεταφραστή. Με - απρόσμενα - καλά ελληνικά απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. "Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για τη μεταγραφή μου, γιατί είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, με πάρα πολύ κόσμο και με τέτοια ατμόσφαιρα στο γήπεδο, που δεν έχει καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Από την πρώτη μέρα κατάλαβα ότι είναι μια ομάδα σαν μια οικογένεια, είναι πολύ δεμένοι όλοι μέσα στην ομάδα και ο ένας βοηθάει τον άλλον, γι' αυτό και πήρε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ τα τελευταία δυο χρόνια.

Όσο μπορούσα παρακολουθούσα τον ΠΑΟΚ από το εξωτερικό και είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί αυτή η ομάδα άλλαξε πολύ τα τελευταία χρόνια. Ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας με τον κύριο Σάντος έκαναν καταπληκτική δουλειά και έφεραν την ομάδα σε πολύ υψηλό επίπεδο, γι' αυτό και αποφάσισα εύκολα να γυρίσω στην Ελλάδα" δήλωσε αρχικά ο 27χρονος στόπερ.

Υποσχέθηκε παράλληλα ότι θα δώσει "τα πάντα γι' αυτή τη ομάδα, γιατί έτσι έχω μεγαλώσει και έχω μάθει ότι πρέπει να ανταποδίδεις τη βοήθεια σε όσους σε εκτιμούν και σε βοηθούν. Κάναμε σκληρή προετοιμασία με την πρώην ομάδα μου στη Ρωσία στην Ατάλεια της Τουρκίας για δυο βδομάδες και είμαι έτοιμος".

Τόνισε ακόμα ότι "μ' αρέσει ο ανταγωνισμός, αλλά με σεβασμό προς τους συμπαίκτες μου που παίζουμε στην ίδια θέση και όταν εσύ θες να πετύχεις κάτι καλό πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να κερδίσεις μια θέση στην 11άδα. Από κει και πέρα είναι θέμα προπονητή".

Για την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ είπε ότι "ξεκίνησε η Ζενίτ πολύ καλά τη χρονιά στη Ρωσία, αλλά άμα έχει ο ΠΑΟΚ λίγο τύχη και την περσινή απόδοση, μπορεί να τα καταφέρουμε και να προκριθούμε ακόμα και εάν ο αντίπαλος είναι η Ζενίτ".

Τέλος, σχολιάζοντας την οψιόν αγοράς του που έχει ο ΠΑΟΚ για το επόμενο καλοκαίρι, υπογράμμισε ότι "εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να μείνω και άλλα χρόνια στον ΠΑΟΚ. Θα χρειασθεί συζήτηση με τον πρόεδρο και τον μάνατζέρ μου, αλλά η σκέψη μου αυτή τη στιγμή είναι να βοηθήσω αυτή τη σεζόν όσο μπορώ τον ΠΑΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: