Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Πρώτη με ενθουσιασμό και Καμαρά στο Περιστέρι


Ο Σφακιανάκης πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Λεβαδειακό Οι παίκτες του Ατρόμητου πραγματοποίησαν την Δευτέρα την πρώτη τους προπόνηση για την νέα περίοδο στο γήπεδο του Περιστερίου. Περίπου 1.000 οπαδοί της ομάδας έδωσαν το παρών και αποθέωσαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο Καμαρά ήταν αυτός που δέχτηκε τα περισσότερα χειροκροτήματα. Φυσικά τον ακολούθησε ο Σαμπού Μασάμπα.

"Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα και είμαι ενθουσιασμένος που το έκανα για μια τόσο καλή ομάδα, όπως ο Ατρόμητος. Ελπίζω να έχω μια καλή χρονιά και να βάλω πολλά γκολ", είπε ο Καμαρά και όταν ρωτήθηκε για τον Σαμπού, ανέφερε: "Είναι πολύ καλός μου φίλος, αλλά είναι και πολύ καλός παίκτης και νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ τον Ατρόμητο".

Από την πλευρά του ο Σάμπου, δήλωσε: "Δεν ήξερα πολλά για την ομάδα, αλλά τώρα θα τα μάθω όλα. Ο Καμαρά είναι αδελφός μου. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Ατρόμητο να έχει έναν τέτοιο παίκτη".

Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός Χρυσόστομος Μιχαηλίδης: "Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι. Θέλουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να το κερδίζουμε. Μέσα από το καλό ποδόσφαιρο, θα ανέβουμε ψηλότερα".

Φυσικά ο Γιώργος Δώνης ανέλαβε να αναλύσει τους στόχους για την νέα περίοδο: "Να έχουμε πάνω απ' όλα υγεία, να έχουμε μια καλύτερη χρονιά από πέρυσι. Εχουμε μια καλή βάση και εμπιστεύομαι πάρα πολύ και τα παιδιά που έχουμε από την περασμένη σεζόν στην ομάδα. Θα δούμε τις επόμενες μέρες αν υπάρχει κάποια ανάγκη στο ρόστερ και αν προκύψει κάτι καλό, θα το κοιτάξουμε. Είμαι σίγουρος πλέον ότι μπορούμε να καταφέρουμε και τα δύο. Εχουμε ένα πλήρες ρόστερ και φέτος θα κοιτάξουμε να είμαστε καλύτεροι αμυντικά. Η φιλοσοφία μας, ωστόσο, θα είναι η ίδια, να έχουμε εμείς την κυκλοφορία της μπάλας".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος, Γιώργος Σπανός, τόνισε: "Στόχος είναι να γίνουμε μια σταθερή αξία στη Σούπερ Λιγκ. Εχουμε μια παρακαταθήκη από την περσινή χρονιά. Θέλουμε να κάνουμε μια δυνατή ομάδα και αυτό θα το πετύχουμε με γεμάτο γήπεδο. Ο κόσμος του Ατρομήτου μπορεί να δώσει την ώθηση στην ομάδα για να το καταφέρει. Κατά 99% το ρόστερ μας είναι ολοκληρωμένο και αν προκύψει κάποια ανάγκη και κριθεί ότι πρέπει να αποκτηθεί παίκτης, αυτό θα γίνει".

Τέλος δεν θέλησε να ανεβάσει ακόμα ψηλότερα τον πήχη και να μιλήσει για Ευρώπη: "Χρειάζεται πολλά πράγματα για να βγεις στην Ευρώπη. Πρέπει να γίνουμε καταρχάς δυνατή ομάδα και αυτό, όπως είπα, μπορεί να γίνει μόνο με τη συμπαράσταση του κόσμου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: