Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Θέλει Ερνάντες η Βαλένθια

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/a557f2ec609a8296f42ab7d88947a957_L.jpg?943912800?943912800?943912800Η Βαλένθια έχει προσεγγίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την προοπτική του δανεισμού του Χαβιέρ Ερνάντες για τον επόμενο χρόνο. Οι εμφανίσεις του νεαρού Μεξικανού επιθετικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχουν δικαιώσει και με το …παραπάνω τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος «έκλεισε» τον παίχτη για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ νωρίς φέτος το καλοκαίρι, καταβάλλοντας το ποσό των 9 εκατ ευρώ στη Ντεπορτίβο Γκουανταλαχάρα.

Η θέση του στους «Κόκκινους Διάβολους» δεν ήταν εξασφαλισμένη και αρχικά ο Σκωτσέζος τεχνικός ήταν υπέρ της προοπτικής του δανεισμού του για έναν χρόνο. Μετά, όμως, τις εμφανίσεις του με την Εθνική ομάδα του Μεξικού στο Μουντιάλ, τα δεδομένα άλλαξαν και τη θέση του ως υποψήφιος προς δανεισμό, πήρε ο Φεντερίκο Μακέντα.

Οι «Νυχτερίδες» από την άλλη ψάχνουν φθηνές λύσεις στην αγορά και χρειάζονται οπωσδήποτε ενίσχυση στην επιθετική τους γραμμή. Ο τεχνικός της Ισπανικής ομάδας, Ουνάι Έμερι, είναι διατεθειμένος να προσφέρει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής στον 22χρονο επιθετικό, ενώ βέβαια οψιόν αγοράς δε θα υπάρχει στο συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αυτή η προοπτική συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και είναι κάτι που οι δύο ομάδες σκέφτονται σοβαρά. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του Ερνάντες, με τον ίδιο να μην έχει πρόβλημα στο να συνεχίσει την καριέρα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: