Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Έρχεται πρόταση για τον Λέτο


Ο Λέτο σε προσπάθειά του κόντρα στον Πανθρακικό Ο Δημήτρης Γόντικας και ο Κάρλος Φρέιτας έχουν σήμερα προγραμματισμένη συνάντηση με τον μάνατζερ του Σεμπαστιάν Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο. Σε αυτή δεν αποκλείεται να κατατεθεί από τον τελευταίο πρόταση από τη Μπενφίκα για την απόκτηση του Αργεντινού άσου του Παναθηναϊκού.

Οι "αετοί" της Λισσαβόνας παραχώρησαν τον Ανχελ Ντι Μαρία στη Ρεάλ Μαδρίτης και θεωρούν ότι ο Λέτο, είναι ο ιδανικός παίκτης για να τον αντικαταστήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι θα είναι ύψους 8 εκατ. ευρώ.

Από αυτό το ποσό τα 5,5 εκατ ευρώ, πάνε απευθείας στο ταμείο των "πρασίνων" και από τα υπόλοιπα το 50% πηγαίνει στη Λίβερπουλ και το άλλο 50% στο "τριφύλλι". Οπερ σημαίνει ότι συνολικά ο Παναθηναϊκός θα λάβει 6,75 εκατ. ευρώ.

Όσο για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Αργεντινού, ακούγονται τα ονόματα του Μεξικανού άσου της Τότεναμ Τζιοβάνι ντος Σάντος (παραχωρείται δανεικός με οψιόν αγοράς) και του Αργεντινού Πάμπλο Μόουτσε.

Πωλήθηκε ο Νίνης
Νέο "χτύπημα" από τον ιταλικό Τύπο με θέμα τον Σωτήρη Νίνη. Συγκεκριμένα το "calcionews24.com" έβαλε τέλος στο "φλερτ" της Ρόμα με τον διεθνή μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού, αναφέροντας ότι έχει ήδη πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της απόκτησής του!

"Μόνο η ανακοίνωση απομένει για τη μεταγραφή του Ελληνα παίκτη, Σωτήρη Νίνη, από τον Παναθηναϊκό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρόκειται για έναν νεαρό παίκτη, μόλις 20 ετών, ο οποίος όμως ήδη έχει ξεχωρίσει τόσο με την ομάδα του, ιδίως στο Europa League πέρυσι, όσο και με την Εθνική ομάδα. Για αυτόν υπήρχε ενδιαφέρον και από την Ρόμα", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: