Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Αποθέωση στη Λάρνακα


Ο Ντεϊβίντας Τσεζνάουσκις στην προπόνηση του Αρη Πανηγυρικής υποδοχής έτυχε η αποστολή του Αρη που έφτασε το απόγευμα στη Λάρνακα. Μέλη του SUPER 3 Κύπρου υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τους κίτρινους που μοίρασαν εκατοντάδες αυτόγραφα.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει μαζί τους διεθνείς Σηφάκη, Πρίττα και Ναφτί, που θα ακολουθήσουν χαλαρούς ρυθμούς στην προπόνηση.
Στον αγώνα της Τρίτης δεν θα αγωνιστούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι τρεις διεθνείς που ενσωματώθηκαν τελευταίοι με την ομάδα.

Επίσης, να σημειωθεί ότι με την αποστολή του Αρη δεν ταξίδεψε ο Μαουρίτσιο Αρόγιο, ο οποίος δεν έπεισε τον Έκτορ Κούπερ για την ετοιμότητά του να βοηθήσει την ομάδα.

Τσεσνάουσκις: Πρόκειται για έναν μεγάλο προπονητή

Σε εκπομπή του Αρης FM φιλοξενήθηκε ο Ντεϊβίντας Τσεζνάουσκις στη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Κύπρο.

"Είχαμε μια σκληρή προετοιμασία με πολύ τρέξιμο, ενώ αγωνιστήκαμε και σε κάποια φιλικά παιχνίδια, από τα οποία όμως δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, καθώς ήμασταν ιδιαίτερα κουρασμένοι σε αυτά", είπε ο 29χρονος Λιθουανός.

Αναφορικά με τις σχέσεις που ανέπτυξε με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τόνισε: "Συνεργαζόμαστε με όλους πολύ καλά. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Η ατμόσφαιρα ήταν πάρα πολύ καλή και από την αρχή προσαρμόστηκα εύκολα".

Για τον Έκτορ Κούπερ και τη συνεργασία του μαζί του, σημείωσε χαρακτηριστικά:
"Πραγματικά πρόκειται για έναν μεγάλο προπονητή. Δεν δουλέψαμε πολύ στην τακτική. Ο προπονητής μας επικεντρώθηκε στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Ο τρόπος που δουλεύει, δείχνει την αξία του ως τεχνικού. Είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία και πιστεύω πως έτσι θα συνεχίσουμε".

Όσον αφορά τη νέα χρονιά και τους στόχους του Αρη, ο Τσεζνάουσκις σχολίασε:
"Πέρσι ο Αρης έκανε μία καλή χρονιά και φέτος θα προσπαθήσουμε αν όχι να κάνουμε καλύτερη, τουλάχιστον να έχουμε ισάξια με την προηγούμενη. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Πρέπει παιχνίδι με παιχνίδι να ανεβαίνουμε, αν και νομίζω ότι είναι νωρίς για να εξάγουμε συμπεράσματα".

Ερωτηθείς για το αν είναι ευχαριστημένος με την απόδοσή του, επεσήμανε:
"Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Υπήρχε πολύ κούραση, ωστόσο αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για τη συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: