Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Απέρριψε Καστίγιο ο ΠΑΟΚ!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_B2oO64fFUJ.jpgΟ ΠΑΟΚ και ο Νέρι Καστίγιο έφτασαν κοντά σε συμφωνία τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν τελικά να μην αποκτηθεί ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού.Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές συζήτησαν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους, έφτασαν σε ένα προχωρημένο σημείο, αλλά δεν κατέληξαν σε επίπεδο συμφωνίας.

Η πλευρά του παίκτη ήταν αυτή που πίεσε περισσότερο για να γίνει η μεταγραφή κι είναι ενδεικτικό ότι έριξε τις απαιτήσεις στα 300 χιλ. ευρώ τον χρόνο προκειμένου να γίνει το deal.

O Θοδωρής Ζαγοράκης, όμως, μαζί με τον Ζήση Βρύζα, ζύγισαν τα θετικά και τα αρνητικά κρίνοντας ότι είναι προτιμότερο να μην εμπιστευτούν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Μπορεί ο Καστίγιο να είναι ένας παίκτης με τα στοιχεία που ζητά ο ΠΑΟΚ (αριστερό εξτρέμ, γρήγορος κ.λπ), ωστόσο το γεγονός ότι βρίσκεται σε μεγάλη αγωνιστική απραξία και ο χαρακτήρας του είναι ιδιαίτερος λειτούργησαν ανασταλτικά.

Παρόλο, λοιπόν, που έγιναν συζητήσεις και ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα πλήρωνε τίποτα για τον δανεισμό του Καστίγιο από τη Σαχτάρ, ο ΠΑΟΚ απέρριψε τον παίκτη και θεωρείται δύσκολο να ξανανοίξει το συγκεκριμένο μεταγραφικό θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: