Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Φουλ «επίθεση» από Πατέρα

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/d6baf37a51cecb78cb984ad5114577e3_L.jpg?1278321938?1278321938?1278321938Ο Νικόλας Πατέρας μετά τους Βγενόπουλο και Βαρδινογιάννη πήρε τον... λόγο και ανέφερε γιατί αποχώρησε από το τριφύλλι. «Όταν μιλάμε για τη πώληση του Παναθηναϊκού, δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με τα υδραυλικά του γείτονα ή το διπλανό οικόπεδο», ανέφερε για τα λεγόμενα του Τζίγγερ. Ο πρώην πρόεδρος του τριφυλλιού μίλησε στον NOVAΣΠΟΡ FM 94,6:
Άκουσα προσεκτικά τον κ. Βγενόπουλο και τον κ. Βαρδινογιάννη. Όταν μιλάμε για τη πώληση του Παναθηναϊκού, δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με τα υδραυλικά του γείτονα ή το διπλανό οικόπεδο. Οι εγκαταστάσεις στην Παιανία είναι συνδεδεμένες με την ιστορία του Παναθηναϊκού και είναι κάτι απαραίτητο.

Οι λόγοι της αποχώρησης:
Για τις επιστολές μου από τις 22 Μαρτίου μέχρι τέλος Απριλίου εξήγησα τους λόγους που αποφάσισα να αποχωρήσω. Η υπομονή μου είχε εξαντληθεί. Του ανέφερα: "δέχτηκα χυδαίο πόλεμο από το φίλο σου και συνεργάτη σου Κώστα Γκόντζο". Αν κάποιος πληρώνεται για δουλειά, συνεργάτης είναι. Παρότι του ζήτησα να τον συμμαζέψει, αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν είναι δική του δουλειά.
Δεύτερος λόγος ήταν οι απαξιωτικές αναφορές προς εμένα και τον Βγενόπουλο.
Τρίτον ήταν η προεδρολογία. Του είχα ζητήσει να κάνει μια δήλωση ότι είμαι πρόεδρος της ΠΑΕ και χρειάζομαι να έχω τη στήριξή του. Τέλος, εκείνο που του ζήτησα είναι να διευκρινίσει για τα οικονομικά της ΠΑΕ και την κακοδιαχείριση.
Ο πρώτος λόγος που συναντηθήκαμε ήταν για να ετοιμάσουμε την επόμενη ημέρα. Ανέλαβα τον Παναθηναϊκό σε μια κακή περίοδο, χωρίς να υπάρχουν προπονητής και έπρέπε να γίνουν μεταγραφές.

«Τα λειτουργικά έξοδα στην ΠΑΕ είναι τα ίδια»
Με κάλεσαν και μου είπαν βάλε τα λεφτά σου και πάρε τον Παναθηναϊκό από εκεί που ήταν και απογείωσέ τον. Τα λειτουργικά έξοδα στην ΠΑΕ είναι τα ίδια, ενώ στο ρόστερ υπήρχε αύξηση πέντε έξι εκ. ευρώ. Αλλά υπήρχε και αύξηση εσόδων. Εγώ έχω βάλει στον Παναθηναϊκό περισσότερα χρήματα από όσα φαίνονται. Για εμένα δεν ήταν θέμα αν θα βάλω πέντε –δέκα εκ. ευρώ ακόμα. Στην τελευταία συνάντηση μου πρότεινε κάποιους όρους και του είπα εγώ ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε για αντιπρόεδρο τον Κανελλόπουλο και για τεχνικό διευθυντή τον Κόντη που έχει κάνει καλή δουλειά στον Άρη. Είπα κάποια πράγματα στον Παναθηναϊκό και του εξήγησα ότι δεν μπορώ να είμαι πρόεδρος στο Παναθηναϊκό και οι αποφάσεις να παίρνονται από άλλους ανθρώπους. Αν κάποιους έλεγε ότι θα αναλάβει πρόεδρος κάποιος άλλος και θα κάνει κουμάντο διοίκηση, τότε δεν θα είχα πρόβλημα. Ποτέ δεν χρέωνα έξοδα στον Παναθηναϊκό εκείνα που ξοδεύω προσωπικά.

«Αυτή τη στιγμή δεν πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»
Του είχα πει ότι θα αναλάμβανα πρόεδρος, μονο αν γινόταν πρώτος αντιπρόεδρος εκείνος, δεύτερος αντιπρόεδρος ο Γιαννακόπουλος και τρίτος αντιπρόεδρος ο Βγενόπουλος. Θεωρώ ότι όταν μια ομάδα σαν τονΠαναθηναϊκόείναι πολυμετοχική, τότε χρειάζεται να κάνει μια δουλειά από μόνος του. Ωστόσο, δεν έγινε τίποτα τέτοιο. Αυτή τη στιγμή δεν πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, τον Γιάννη τον ξέρω τριάντα χρόνια και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί του.

«Καραγκιόζης και φαιδρό υποκείμενο»
Στην αρχή το μπλογκ ξεκίνησε Πατέρας-Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος-Γιαννακόπουλος, στη συνέχεια έγινε Πατέρας-Βαρδινογιάννης και οι άλλοι δύο μόνοι τους και στο τέλος έγινε αυτό που ξέρετε σήμερα. Δεν περιμένω από τις εφημερίδες για να μάθω ποιος είμαι.Δεν με ενόχλησαν ποτέ τα δημοσιεύματα του Τύπου. Δεν μπορεί ο Γιαννακόπουλος και ο Βαρδινογιάννης που ήταν πυρακτωμένα να τους βγάζει ο Νίκος Πατέρας τα κάστανα από τη φωτιά και να του κάνουν αντιπολίτευση. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Μία εβδομάδα ο καραγκιόζης ο Γκόντζος γράφει ότι ο Πατέρας θα δώσει στον Μαρινάκη. Αυτό το φαιδρό υποκείμενο γράφει πολλά το τελευταίο διάστημα. Δεν μπορώ να σχολιάζω συνέχεια τους χαρακτηρισμούς του «τουλούμπα»! Όσον αφορά το θέμα του κ. Μαρινάκη, είμαστε φίλοι όσα χρόνια είμαστε με τον κ. Βαρδινογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: