Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Κρίσιμη μέρα για Ντιόπ


Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ με τη φανέλα της Πόρτσμουθ. Ιδιαίτερα κρίσιμη αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα αναφορικά με το μέλλον του Πάπα Μπουμπα Ντιόπ. Ο 32χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος, αναμένεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Πόρτσμουθ και να τους πιέσει προκειμένου να του χαρίσουν την ελευθερία του και να ανοίξει ο δρόμος για να τον αποκτήσει η ΑΕΚ!

Αυτό αναφέρει εξάλλου και το ρεπορτάζ της "Daily Star": "Ο Ντιόπ σκοπεύει να συζητήσει με την Πόρτσμουθ, ώστε να πιέσει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο Ντιόπ έχει ήδη συμφωνήσει σε διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θέλει να τελειώσει την καριέρα στου στην Ελλάδα. Αλλά η Πόρτσμουθ θέλει να λάβει ένα εκατ. λίρες και δεν προκρίνει τη λύση που επιθυμεί η ΑΕΚ, η οποία προτείνει απλά να καλύψει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Η Πόρτσμουθ υποβιβάστηκε, είναι σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης και χρειάζεται απεγνωσμένα λεφτά. Ο 32χρονος μέσος έχασε την πρώτη μέρα προετοιμασίας λόγω προβλήματος στη βίζα, αλλά θέλει να βρεθεί μία λύση το συντομότερο δυνατόν".

"Χάλασε" του Ζεοβάνι
Στο μεταξύ, δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Ζεοβάνι, στην ΑΕΚ. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξαν τόσο ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Χαλ, όσο και ο μάνατζέρ του στη "Sportday": "Ποτέ δεν είχα επίσημη γραπτή πρόταση από την ΑΕΚ. Όλες οι συζητήσεις έγιναν σε προφορικό επίπεδο. Καλύτερα να σας εξηγήσει ο μάνατζέρ μου για ποιο λόγο χάλασε η μεταγραφή", τόνισε ο Ζεοβάνι, με τον Ρομπέρτο Ασουνσάο, να εξηγεί:

"Όταν συζητούσαμε με την ΑΕΚ ο παίκτης είχε συμβόλαιο με την Χαλ. Πλέον είναι ελεύθερος, αλλά οι συζητήσεις έχουν σταματήσει. Η διαφωνία αφορούσε το οικονομικό μέρος του συμβολαίου. Πάντως να ξέρετε ότι η προφορική συμφωνία που ακούγεται δεν υπήρξε ποτέ! Η πρόταση της ΑΕΚ ήταν μικρή οικονομικά, για αυτό χάλασε η συμφωνία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: