Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Θέλει Θεσσαλονίκη ο Κάμπορα

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/fb6d533c6f205e609045eec41f9bde99_L.jpg?1278306909?1278306909?1278306909Καθόλου απίθανο δεν είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Χαβιέ Κάμπορα σε ομάδα της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Αργεντινού, Οράσιο Μελχαρέχο, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχουν πολλές προτάσεις για τον πελάτη του. Ο Χαβιέ Κάμπορα μπορεί να αποχώρησε με... ξαφνικό τρόπο από τον Άρη, το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε όμως με φανέλα άλλης ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν είναι καθόλου απίθανο σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Οράσιο Μελχαρέχο, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα «Goal», όπου τόνισε πως ο Αργεντινός επιθετικός δεν θα ήταν αρνητικός σε πρόταση του ΠΑΟΚ ή του Ηρακλή:

«Φυσικά και θα ήθελε να επιστρέψει. Πέρασε πάρα πολύ ωραία στη Θεσσαλονίκη. Του άρεσε και αυτό το ξέρουν όλοι. Ηθελε να μείνει. Γιατί να μην αγωνιστεί σε μια άλλη ομάδα; Οπως είπα, είναι επαγγελματίας.
Δεν υπάρχει καμία ρήτρα και κανένα θέμα που να μην του το επιτρέπει. Μπορεί να παίξει όπου θέλει. Δεν τον δεσμεύει κανένας και τίποτα», είπε αρχικά ο μάνατζερ του πρώην επιθετικού των «κίτρινων» και συνέχισε, τονίζοντας ότι ο πελάτης του έχει ήδη αρκετές προτάσεις από συλλόγους:

«Υπάρχουν πολλές προτάσεις για τον παίκτη. Αυτήν τη στιγμή είναι στην Αργεντινή και σαν επαγγελματίας που είναι θα κοιτάξει την πιο συμφέρουσα πρόταση που έχει στα χέρια του. Δεν πρόκειται να αποκλείσει κάτι αυτήν τη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: