Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Εντ: «Απίστευτοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ»

Εντ: «Απίστευτοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός διευθυντής του Άγιαξ Ντέιβιντ Εντ τοποθετήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» για το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, υπογραμμίζοντας τον θαυμασμό του για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν χθες οι φίλοι του «Δικεφάλου».

«Περιμέναμε σίγουρα μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, όμως αυτό που αντικρίσαμε ήταν κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Το κοινό του ΠΑΟΚ υποστήριξε φανατικά την ομάδα, ήταν σαν ένα μεγάλο ηφαίστειο και είναι σίγουρα κάτι που θα μας μείνει αξέχαστο. Συνέβησαν τα πάντα στο χθεσινό παιχνίδι, σίγουρα θα μπορούσε να γίνει μια πολύ καλή ταινία του Χίτσκοκ, με τόσες ευκαιρίες, τόσα γκολ, δοκάρια και πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλά προετοιμασμένος για το παιχνίδι, ενώ εμείς δεν ήμασταν τόσο καλοί στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ και ένα τρίτο ακόμη πιο τυχερό. Εντυπωσιάστηκα με την εξυπνάδα του Σορλέν, ενώ πολύ καλοί ήταν οι Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης και Ίβιτς».

Ολοκληρώνοντας την αναφορά του τόνισε: «Συζήτηση όλων μας στην επιστροφή για την Τούμπα ήταν η εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο και θέλουμε να πούμε ότι αισθανόμαστε λίγο στενοχωρημένοι που ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την επόμενη φάση. Το μόνο αρνητικό ήταν τα μικροεπεισόδια που έγιναν στο τέλος του παιχνιδιού. Πάντα δυστυχώς υπάρχει μια μικρή μάζα φιλάθλων που δημιουργεί προβλήματα. Δουλεύοντας τριάντα χρόνια στον Άγιαξ έχω πάει σε πάρα πολλά γήπεδα, έχω ταξιδέψει πολύ και έχω να πω ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι απίστευτοι και πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι παρότι δεν κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: