Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.......................Από Αύγουστο... χειμώνας


Τα... καμπανάκια χτύπησαν στο πρώτο ματς. Όμως ο κρότος του αποκλεισμού ακούστηκε από το Τελ Αβίβ μέχρι τον Πειραιά! Ο Ολυμπιακος έχασε 1-0 και αποχαιρέτησε το Europa League και... τον Λίνεν.Λεπτό προς λεπτό

1': Αρχίζει το ματς

9': Σουτ του Σαμπά, θα μπλοκάρει ο Νικοπολίδης

17': Μακρινό σουτ του Μαρέσκα, η μπάλα άουτ.

19': Έναν λοστό πέταξαν οι Ισραηλινοί προς τον Αντώνη Νικοπολίδη. Το ματς διακόπηκε για δύο λεπτά και το αντικείμενο απομακρύνθηκε.

21': Ο Νικοπολίδης θα μπλοκάρει την μπάλα αλλά θα βγει μαζί της εκτός περιοχής. Κίτρινη κάρτα στον Μεντουγιανίν που πήγε να εκτελέσει γρήγορα την φάση πριν σφυρίξει ο διαιτητής.

24': Κίτρινη στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

30': Μακρινό σουτ του Μεντουγιανίν ο Νικοπολίδης θα κάνει κακή απόκρουση, ο Κολαούτι θα πάρει το... ριμπάουντ θα πέσει στην περιοχή αλλά ο ρέφερι θα δείξει «παίζεται».

32': Κίτρινη στον Ζαϊρί σε μια τρελή φάση, όπου ο Μαροκινός πήρε την μπάλα με το χέρι από το κέντρο, στην συνέχεια μετά από ωραία κούρσα σκόραρε με τον διαιτητή να ακυρώνει το γκολ και να σφυρίζει φάουλ για το χέρι του παίκτη του Ολυμπιακού!

34': Κεφαλιά του Γιενί, λίγο άουτ.

37': Κίτρινη στον Μοντεστό.

42': ΓΚΟΛ! 1-0 η Μακάμπι! Ο Κολαούτι μετά από τραγική ολιγωρία της άμυνας του Ολυμπιακού θα πιάσει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και θα νικήσει τον Νικοπολίδη.

45': Λήξη πρώτου μέρους.

46': Αρχίζει το δεύτερο μέρος.

46': Τοροσίδης αντί Μοντεστό.

51': Ο Ντιόγκο ξεφεύγει, σουτάρει δυνατά αλλά ο Στράουμπερ θα απομακρύνει!

53΄: Σέντρα Τοροσίδη, κεφαλιά Μαρέσκα, άουτ.

58': Ιμπαγάσα αντί Ζαιρί.

64': Κεφαλιά Ντουντού, λίγο άουτ.

70': Μπουζαγκλό αντί Κολαούτι.

71': Μήτρογλου αντί Μαρέσκα,

73': Σουτ Ρόμενταλ, άουτ.

81': Εκτός ο Ιτζχάκι εντός ο Αβιντόρ.

85': Μαλούλ αντί Ζιβ

90': Κόκκινη στον Ντιόγκο για χτύπημα εκτός φάσης στον Στράουμπερ.

Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακος (Έβαλντ Λίνεν): Νικοπολίδης, Χολέμπας, Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ντουντού, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Όσκαρ, Ντιόγκο.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Γιόσι Μισράχι): Στράουμπερ, Γκάφνι, Νιβάλντο, Στρουλ, Σαμπάν, Σιντιμπέ, Γιένι, Ιτζχάκι, Ζιβ, Μεντούνγιανιν, Κολαούτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: