Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ο ειδικός ρόλος του Τόχα


Τη νίκη ζήτησε από τους παίκτες του ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τον Κάρλος Τόχα να έχει ειδικό ρόλο στο ματς με την Γιαγκελόνια.Με την ίδια ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Άρης στον επαναληπτικό αγώνα για την τρίτη φάση των προκριματικών του Europa League, με τον Κάρλος Τόχα να αναλαμβάνει ειδικό ρόλο. Η εμφάνιση του Κολομβιανού άσου στο πρώτο παιχνίδι με την Γιαγκελόνια σκόρπισε πολλά χαμόγελα στο στρατόπεδο των κίτρινων, αφού αν και ήρθε με σκοπό να καλύψει το αριστερό άκρο μαζί με τον Τόνι Κάλβο, έδειξε με το καλημέρα πως μπορεί να βοηθήσει και στο κέντρο.

Έτσι λοιπόν ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει ζητήσει από τον 25χρονο άσο να βρεθεί και πάλι στο πλευρό του Μεχτί Ναφτί στα χαφ, έχοντας ωστόσο διπλό ρόλο στο ματς. Ουσιαστικά ο Κούπερ θέλει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Τόχα και με αυτόν τον τρόπο να βοηθάει τον Ναφτί κάθε φορά που οι κίτρινοι θα αμύνονται.

Ο Αργεντινός προπονητής έχει σκοπό να ξεκινήσει με τους:

Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, Νέτο, Γκιάρο, Λαζαρίδη και Μισέλ (από τα αριστερά πρις τα δεξιά) στην άμυνα, Χαβίτο, Ναφτί, Τόχα και Κάλβο στο κέντρο και επιθετικό δίδυμο τους Κόκε και Τσέζαρεκ.

Ματς υψηλής επικινδυνότητας

Κατάμεστο θα είναι την Πέμπτη το βράδυ το "Κλεάνθης Βικελίδης" σε ένα ματς όμως που η UEFA έχει χαρακτηρίσει ως υψηλής επικινδυνότητας, λόγω των επεισοδίων που είχαν γίνει στο πρώτο ματς στην Πολωνία.

Έτσι λοιπόν στο γήπεδο θα υπάρχει ένας επιπλέον παρατηρητής της UEFA και γι' αυτό οι άνθρωποι του Άρη έχουν ζητήσει από τον κόσμο να είναι προσεκτικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: