Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Νέα ήττα της Λάρισας


Δεύτερη ήττα σε φιλικό επί ιταλικού εδάφους για τη Λάρισα, αυτή την φορά από την Κιέβο Βερόνα με 3-0 (προηγήθηκε η ήττα από τη Μπρέσια με 2-1). Η θεσσαλική ομάδα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αρκετά καλή, ωστόσο, βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ-πέναλτι του Μαρκολίνι στο 35΄.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η ιταλική ομάδα έκανε το 2-0 με τον Πελισιέρ, ενώ οι πολλές αλλαγές που έκανε στη συνέχεια ο Γιάννης Παπακώστας είχαν ως αποτέλεσμα να έρθει και το τρίτο γκολ για την Κιέβο με τον Γκιράρντι.

ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Φρέι, Μορέρο, Ρίκλερ, Τζόκιτς, Ριγκόνι, Ντε Φάλκο, Μαρκολίνι, Μπολιατσίνο, Ντε Πάουλα, Γκρανότσε. Στο β΄ μέρος ξεκίνησαν οι Σκουίτζι, Σάρντο, Σέζαρ, Ρίκλερ, Μαντοβάνι, Ιόρι, Λουτσιάνο, Μαρκολίνι, Μπολιατσίνο, Πελισιέρ, Γκρανότσε, ενώ έπαιξαν και οι Αριάτι, Φαρίας και Γκιράρντι.
ΛΑΡΙΣΑ: Αμπάρης (66' Βιέρα), Νταμπίζας (46' Ταλ, 66' Κολοβέτσιος), Ταυλαρίδης, Βενετίδης (46' Κατσιαρός), Βελάσκο, Ιγκλέσιας (73' Γκαμπέτας), Ρομέου, Μετίν (73' Κανόμπιο), Βούζας (66' Μακίνουα), Μπλάζεκ (46' Αμπουχατζίρα), Πούρι (55' Σιατραβάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: