Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Στη Μακάμπι ο «Σόφο»!


Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης! Η «ομάδα του λαού» ανακοίνωσε την απόκτησή του, με τον «Σόφο» να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνωνTo... deal ολοκληρώθηκε στην Κύπρο, όπου βρίσκεται ο θηριώδης σέντερ με την Εθνική Ομάδα, παρουσία του ιδιοκτήτη της Μακάμπι, Ντέιβιντ Φέντερμαν, αλλά και του προέδρου της, Σιμόν Μιζράχι.

«Αποφάσισα να μη συνεχίσω στην Ελλάδα κι έψαχνα για έναν μεγάλο σύλλογο, με οργάνωση και ιστορία, όπου θα μπορώ να προσφέρω. Όλα αυτά τα βρήκα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στη Nokia Arena. Γνωρίζω καλά την ιστορία της ομάδος, τους φιλάθλους της, τις επιτυχίες της. Θα κάνω τα πάντα για να δοξάσω το όνομα της Μακάμπι Τελ Αβίβ» τόνισε μετά το «πέσιμο» των υπογραφών ο 25χρονος διεθνής.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ισραηλινής ομάδος, Ντέιβιντ Μπλατ, σημείωσε: «Υποδέχομαι με μεγάλη χαρά την απόκτηση του παίκτη. Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά και χρειαζόμασταν έναν τέτοιο παίκτη κοντά στο καλάθι. Δείξαμε υπομονή, κινηθήκαμε σωστά και καταφέραμε να πάρουμε κοντά μας έναν από τους καλύτερους και πιο ελκυστικούς σέντερ στην Ευρώπη. Οι οπαδοί μας περίμεναν την υπογραφή ενός τέτοιου παίκτη και τον φέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: