Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Την Πέμπτη τελικά το ραντεβού...


Την Πέμπτη θα γίνει τελικά η συνάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Σταύρο Αδαμίδη, η οποία αφορά κυρίως τα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ. Το ραντεβού ήταν κανονισμένο για την Τετάρτη το μεσημέρι, αλλά μετατέθηκε ώστε να μπορέσει να είναι παρών και ο Βασίλης Δημητριάδης, που επιστρέφει το βράδυ στην Αθήνα.

Λογικά, ο 61χρονος τεχνικός θα ζητήσει να αποκτηθεί ένας δεξιός μπακ ενώ θα ενημερωθεί και για τις εξελίξεις, αν υπάρχουν τέτοιες, στο ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τους Ισμαελ Μπλάνκο και Νάτσο Σκόκο.

Τζεμπούρ: "Με εμπιστεύεται ο Μπάγεβιτς
Ευτυχισμένος εμφανίστηκε ο Ραφίκ Τζεμπούρ με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Competition" για την εμπιστοσύνη του Ντούσαν Μπάγεβιτς και την πρώτη του συμμετοχή για φέτος στο φιλικό με την Ρέιντζερς...

"Ο προπονητής μου έδειξε εμπιστοσύνη και είμαι ευτυχισμένος που αγωνίστηκα ξανά με την ΑΕΚ. Ήταν απλώς ένα φιλικό τουρνουά. Δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα. Ο προπονητής με χρησιμοποίησε στο τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά και χάρηκα που μπήκα πάλι σε ρυθμό αγώνων". Στο δημοσίευμα αναφέρεται και η ικανοποίηση του επιθετικού της Ένωσης για την θέση που αγωνίστηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: