Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Βιτόλο: «Ο κόσμος πρέπει να είναι υπερήφανος για τον ΠΑΟΚ»


Ο Βίκτορ Βιτόλο φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» αναφερόμενος στο χθεσινό παιχνίδι της Τούμπας με αντίπαλο τον Άγιαξ και υπογράμμισε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στην αρχή των δηλώσεων του ανέφερε: «Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη μέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, όλοι είμαστε στεναχωρημένοι με τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ. Είναι γεγονός ότι είχαμε πάρα πολύ καλή απόδοση, αλλά αυτή είναι βέβαιο ότι επισκιάζεται από τον αποκλεισμό μας. Πράγματι ο ΠΑΟΚ πατούσε πολύ καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε την πρόκριση. Το ζητούμενο ήταν αυτό, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Αναφερόμενος στο «μπλακ-άουτ» του δευτέρου ημιχρόνου σημείωσε: «Κανείς δεν περίμενε ότι ο Άγιαξ θα πετύχαινε ένα τόσο γρήγορο γκολ στην επανάληψη, κάτι που είναι γεγονός ότι ίσως επηρέασε την ψυχολογία μας. Μέχρι τότε νιώθαμε ότι ελέγχαμε απόλυτα την αναμέτρηση, είναι σίγουρο ότι όλες οι ομάδες έχουν στιγμές που υπάρχει αποδιοργάνωση στο παιχνίδι τους, αλλά όταν αυτό συμβαίνει με αντίπαλο τον Άγιαξ, τότε συμβαίνει ότι και χθες».

Για τη στήριξη του κόσμου ανέφερε: «Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στη στήριξη από τον κόσμο που μας στήριξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο κόσμος προσπάθησε να μας εμψυχώσει και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, ότι δηλαδή μας συμπαραστέκεται απίστευτα στα δύσκολα».

Για το στόχο από εδώ και στο εξής: «Ο στόχος τώρα είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η πρόκριση στην Ευρώπη κι εμείς θα κάνουμε το παν για να μπούμε στους ομίλους».

Στο τι του έμεινε από τον Άγιαξ: «Το μόνο που ξεχώρισα ήταν η υπεροχή μας επάνω τους. Το γεγονός ότι ο Άγιαξ πήρε την πρόκριση οφείλεται καθαρά στον παράγοντα τύχη, όμως στο σύνολο του αγώνα φανήκαμε μεγαλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο μας».

Τέλος υπογράμμισε: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι υπερήφανος για την ομάδα του, γιατί δείξαμε ότι είμαστε ανώτεροι από μια ομάδα με μουντιαλικούς ποδοσφαιριστές. Η μόνη υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: