Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Δανεικός στην Κέρκυρα ο Επστάιν


Στην Κέρκυρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντένις Επστάιν. Ο Γερμανός άσος που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό πριν λίγες βδομάδες, θα παραχωρηθεί στους "Φαίακες" με τη μορφή δανεισμού για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου.

Ο Επστάιν δεν υπολογιζόταν από τον Λίνεν, ο οποίος για τη θέση του αριστερού χαφ έχει τόσο τον Ριέρα, όσο και τον Ζαϊρι. Ετσι προτιμήθηκε να πάει στην Κέρκυρα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να μην μείνει στην εξέδρα όλη τη χρονιά.

"Ο Α.Ο. Κέρκυρα Π.Α.Ε. ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός για τον δανεισμό του Ντένις Επστάιν (02/07/1986 - 1.80, 71κ.), για έναν χρόνο. Ο ποδοσφαιριστής την περίοδο 2005-06 αγωνιζόταν στο γερμανικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Κολωνίας, το 2006-07 ως δανεικός στην ομάδα του Έσεν.

Την περίοδο 2007-08 αγωνίστηκε στην ομάδα του Όφενμπαχ, ενώ από το 2008 έως το 2010 αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της χώρας μας με την ομάδα του Ηρακλή, όπου σημείωσε και οκτώ τέρματα. Το φετινό καλοκαίρι μεταγράφηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: