Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Σισέ: "Νταμπλ και πάλι"


Τη σιγουριά πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να φτάσει και τη φετινή χρονιά στην κατάκτηση του νταμπλ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Τζιμπρίλ Σισέ σε δηλώσεις που πραγματοποίησε αμέσως μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησηςτου Παναθηναϊκού με την Ιντερ, στην οποία οι "πράσινοι" επικράτησαν με 2-1.

Για το νταμπλ: "Διαθέτουμε πολύ ποιοτική ομάδα και μπορούμε να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και το αποδείξαμε με την Ίντερ. Φέτος θα είμαστε πιο ενισχυμένοι σε σχέση με πέρσι και είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε και το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Για Γκοβού και Μπουμσόνγκ: «Είναι δύο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Τους γνωρίζω καλά. Θα μας προσφέρουν μεγάλη βοήθεια. Εκτός από καλοί παίκτες είναι και πολύ καλοί χαρακτήρες και θα βοηθήσουν στο καλό κλίμα της ομάδας».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να πετύχω περισσότερα γκολ από πέρσι και να πανηγυρίσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό».

Για την ένταση με τον Λούσιο: «Τίποτα το ιδιαίτερο. Είναι κάτι που συμβαίνει. Απλά θεώρησε ότι έπαιξε λίγο πιο σκληρά σε μια φάση. Ήταν μια παρεξήγηση και τελείωσε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: