Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Γιολ: "Σαν ταινία τρόμου..."


αν ταινία τρόμου χαρακτήρισε το παιχνίδι στην Τούμπα ο Μάρτιν Γιολ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο τεχνικός του Αγιαξ δεν έκρυψε πως ανησύχησε στο πέναλτι που "κέρδισε" ο ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε και στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του "δικέφαλου".

"Ήταν πολύ δύσκολη βραδιά σε μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα, όμως πετύχαμε τον στόχο μας. Περάσαμε δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ευτυχώς σε οκτώ λεπτά πετύχαμε τρία γκολ πολύ σημαντικά, αν και αμέσως μετά έγινε το 3-2 και χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αλλά ήθελαν άλλα δύο γκολ, δεν τα κατάφεραν και είμαστε εμείς στην επόμενη φάση. Ανησύχησα, ήταν σαν μια ταινία τρόμου. Όταν παίζεις καλά πρέπει να κερδίζεις, αλλά φοβήθηκα πολύ και αν είχε μπει το πέναλτι ίσως και να είχαμε χάσει.

Σε μια τέτοια ατμόσφαιρα τα πράγματα είναι δύσκολα και φάνηκε στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο πήραμε την πρωτοβουλία και έτσι το γυρίσαμε. Ο ΠΑΟΚ μας έδωσε την πρωτοβουλία και κοιτάξανε μόνο την κόντρα με τον Ίβιτς.

Ο Σουάρες έκανε την διαφορά. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς που θέλει πάντα να κερδίζει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: