Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΕ Ηρακλής-Πρωτοβουλία για τη διαιτησία


Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ηρακλής γνωστοποίησε την πρόθεση της να γίνει μια σύσκεψη κορυφής με τους συμπολίτες ΠΑΟΚ και Άρη με αντικείμενο τη διαιτησία.Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, με σημερινές (15/09) επιστολές της προς τους Προέδρους των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Αρης, προτείνει συνάντηση των τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης, σε διοικητικό επίπεδο, προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα της Διαιτησίας, που από τις πρώτες αγωνιστικές της φετινής Super League βρίσκεται στην επικαιρότητα. Σκοπός της πρωτοβουλίας της ‘κυανόλευκης’ ΠΑΕ είναι η διεξοδική εξέταση του σημαντικού αυτού θέματος και η αναζήτηση πιθανής κοινής στάσης των τριών ΠΑΕ. Αναμένονται οι απαντήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Αρης στη συγκεκριμένη πρόσκληση»
Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (15/09) η σύσκεψη των μέτρων τάξης για τον αγώνα του Σαββάτου μεταξύ Ηρακλή και Λάρισας.

Από πλευράς της γηπεδούχου ΠΑΕ παρευρέθησαν ο Υπεύθυνος Επιχειρησιακού Τομέα, κ. Παναγιώτης Μαυρίδης και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, κ. Λαυρέντης Αργυρόπουλος, ενώ τη θεσσαλική ΠΑΕ εκπροσώπησε ο κ. Σωτήρης Μάρκου. Αποφασίστηκε να χορηγηθούν 1.500 εισιτήρια στην πλευρά των φίλων της Λάρισας, για τη θύρα 1, εκ των οποίων τα 1.000 θα αποσταλούν στη φιλοξενούμενη ΠΑΕ, ενώ τα 500, συν εκείνα, που, τυχόν, θα περισσέψουν, θα διατίθενται πριν τον αγώνα από ειδικό εκδοτήριο έξω από τη θύρα των φιλοξενουμένων οπαδών.

*Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ «ολοκληρώθηκε η νομική ήττα της ΠΑΕ ΟΦΗ σε επίπεδο CAS, καθώς απορρίφθηκε και η έφεσή του κατά της απόφασης της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ για την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, με συνέπεια η κρητική ΠΑΕ να βγει, πλέον, έξω από κάθε διεκδίκηση όσον αφορά στο CAS».

*Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενόψει της αναμέτρησης με τη Λάρισα, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, αύριο, Πέμπτη 16/09, στις 12:00, στην αίθουσα στην Μίκρα.

* Η ΕΠΟ ενημέρωσε την ΠΑΕ ότι τη σαββατιάτικη αναμέτρηση, Ηρακλής – Λάρισα στο Καυτανζόγλειο, θα παρακολουθήσει ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Φερνάντο Σάντος, κ. Αντώνης Μήνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: