Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Κόκε: «Να εκμεταλλευτούμε τα όπλα μας»

Κόκε: «Να εκμεταλλευτούμε τα όπλα μας»

Ο Σέρχιο Κόκε εκπροσώπησε τους ποδοσφαριστές του Άρη στην σημερινή συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. «Επί της ουσίας ο προπονητής τα είπε σχεδόν όλα. Δεν θα ανακαλύψουμε εμείς ποία ομάδα έχουμε αντίπαλο. Είναι η κάτοχος του Europa League με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε και εμείς όπλα και θέλουμε να τα εκμεταλλευτούμε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι το πρώτο παιχνίδι του ομίλου και για εμάς είναι πολύ σημαντικό».

Για το αν αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τον ίδιο ότι αγωνίζεται κόντρα σε μία Ισπανική ομάδα υπογράμμισε: «Για μένα είναι σίγουρα επιπλέον σημαντικό παιχνίδι όμως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό παιχνίδι. Σίγουρα παίζουν αρκετοί Ισπανοί στον Άρη που θα έχουν ένα παραπάνω κίνητρο, όμως εμείς υπερασπιζόμαστε τα χρώματα του Άρη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Δεν είναι μόνο για εμάς σημαντικό το παιχνίδι αλλά και για όλους τους ποδοσφαιριστές του Άρη που θέλουν να ξεκινήσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα στους ομίλους».

Για τις διαφορές και τα κοινά σημεία που υπάρχουν με τον αγώνα κόντρα στην Σαραγόσα, ο Σέρχιο Κόκε τόνισε: «Θα πρέπει να είναι καθρέφτης για την απόδοση μας. Τότε παίζαμε με μία ομάδα μεγάλης κλάσης και μας είχαν όλους χαμένους. Όμως στα 180 λεπτά αποδείξαμε ότι είχαμε την δυνατότητα και τα καταφέραμε. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να αποτελέσουν οδηγό για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: