Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ατομικό ο Οριόλ το πρωί, αλλά θα παίξει με Ατλέτικο

\
Ατομικό ο Οριόλ το πρωί, αλλά θα παίξει με Ατλέτικο

Στους 15 παίκτες του Άρη, που έχει στη διάθεσή του για τον αυριανό αγώνα με την Ατλέτικο μίλησε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, προκειμένου να ανεβάσει το ηθικό τους και φυικά να ακολουθήσουν τις εντολές του.
Ο Οριόλ έτρεξε μόνος του, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα για τη συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι, ενώ οι «ετοιμοπόλεμοι» είναι 12 και τρεις τερματοφύλακες!
Στη 1 μμ ο Κούπερ και ο Κόκε θα μιλήσουν σε συνέντευξη Τύπου, την οποία μπορείτε να ακούσετε συντονισμένοι στο «Μετρόπολις 95,5″, ενώ στη 1.30΄ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» θα ακούσετε το πλήρες ρεπορτάζ και δηλώσεις από την άφιξη της Ατλέτικο του Φορλάν.
Ο λαός του Άρη πάντως, ετοιμάζεται για την φιέστα, προκειμένου να στείλει ένα ακόμη «μήνυμα» σε όλη την Ευρώπη από το «LA BOMBONERA» της Ελλάδας.
Το απόγευμα στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Ισπανικής ομάδας Enrique Sánchez Flores κι ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας στην Αίθουσα Τύπου του Κλ. Βικελίδης. Αμέσως μετά στις 19:00 η Ατλέτικο Μαδρίτης θα πραγματοποιήσει την προπόνησή της. Το ARIS SPORTS CAFÉ θα παραμείνει κλειστό από τις 18:00 ως τις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: