Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Απόλυτη ισορροπία στον Α' όμιλο


Δεν ξεκίνησε θετικά η Ιντερ την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου. Συγκεκριμένα η κάτοχος του τροπαίου ήρθε ισόπαλη 2-2 στην Ολλανδία με την Τβέντε. Ο Σνάιντερ κόντρα στη ροή του αγώνα μέχρι εκείνη τη στιγμή κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 12' παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από σουτ του Μιλίτο από τα δεξιά της περιοχής.

Η απάντηση των γηπεδούχων δεν άργησε να έρθει και στο 19' ο Γιάνσεν με φάουλ νίκησε τον Ζούλιο Σέζαρ και έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ενώ στο 28' εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μιλίτο στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Ετο με σουτ έξω από την περιοχή στο 41'

Στο τέλος της αναμέτρησης υπήρξαν νεύρα μεταξύ του Ετό και του Γιάνσεν, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε γρήγορα.

ΤΒΕΝΤΕ (Μισέλ ΠρεντΟμ) : Μιχαήλοφ, Ροζάλες, Βίσγκερσοφ, Ντάγλας, Τιεντάλι, Μπράμα, Ντε Γιόνγκ, Γιάνσεν, Ρουίζ, Γιάνκο (78΄ Μπαϊράμι), Τσάντλι (88΄ Λάντζαατ)
ΙΝΤΕΡ (Ράφαελ Μπενίτεθ) : Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Σάμουελ, Ζανέτι, Καμπιάσο, Σνάιντερ, Μαριγκά, Ετό, Μιλίτο (87΄ Μουντάρι), Πάντεφ (61΄ Κοουτίνιο)

Το ίδιο σκορ (2-2) έφεραν και οι άλλες δύο ομάδες του πρώτου ομίλου, καθώς η Βέρντερ αντέδρασε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Τότεναμ με 2-0.

Οι Αγγλοι αιφνιδίασαν στη Βρέμη, αφού μπόρεσαν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων, έχοντας και τη βοήθεια των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα στο 11' Ο Πάσανεν στην προσπάθεια του να μην αφήσει τον Κράουτς να γίνει αποδέκτης της μπάλας, με προβολή την έστειλε στα δίχτυα. Ο υψηλόσωμος επιθετικός επτά λεπτά αργότερα ήρθε σε επαφή με τη "στρογγυλή θεά" και με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Η αντίδραση ήρθε από τη Βέρντερ, αφού ο Αλμέιδα στο 43' με κεφαλιά μείωσε το σκορ, ενώ στο τρίτο λεπτό της επανάληψης ο Μαρίν στο ντε,πούτο του στο Τσάμπιονς Λινγκ, με μακρινό σουτ πέτυχε το τελικό 2-2

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ (Τόμας Σάαφ) : Βίεζε, Φριτζ, Προντλ, Πάσανεν, Σιλβέστρ, Μπαργκφρέντε, Γουέσλεϊ (67΄ Μπορόφσκι), Φρινγκς, Μαρίν, Αρναούτοβιτς, Αλμέιδα (89΄ Βάγκνερ)
ΤΟΤΕΝΑΜ (Χάρι Ρέντναπ) : Κουντιτσίνι, Κορλούκα, Καμπούλ, Κινγκ, Ασού-Εκότο, Λένον (76΄ Παλάσιος), Χάντλστοουν, Τζένας, Μπέιλ, Κράουτς, Φαν ντερ Φάαρτ

Δεν υπάρχουν σχόλια: