Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Φλόρες: "Δεν θα υποτιμήσουμε τον Αρη"


Με τα καλύτερα λόγια για τον Αρη και τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ μίλησε ο Κίκε Φλόρες στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Αρη."Δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Γνωρίζουμε ότι ο Αρης είναι ανταγωνιστική ομάδα και ξέρουμε ότι οι οπαδοί του είναι θερμοί. Το ρόστερ διαθέτει γνωστούς παίκτες, ενώ ο κύριος Κούπερ εργάζεται σκληρά και παίρνει θετικά αποτελέσματα. Μου έμαθε πολλά πράγματα μέσα από τη δική του εμπειρία, όταν ξεκινούσα την καριέρα μου ως προπονητής", τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Ατλέτικο για να προσθέσει:

"Ο Αρης είναι ομάδα που παίζει με ένταση και με συγκεκριμένο τρόπο, αλλά δεν θα αποκαλύψω περισσότερα για το τι γνωρίζω. Το αποτέλεσμα που θα με ευχαριστούσε, είναι η νίκη, αλλά αυτό εξαρτάται από τις συνθήκες. Εύχομαι να μη χρειαστεί να αλλάξουμε το παιχνίδι μας για να το πετύχουμε".

Τέλος, όσον αφορά στην περσινή κατάκτηση του Europa League, ο Φλόρες είπε: "Τώρα που είμαστε στην αρχή και έχω δει κάποια παιχνίδια, πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολο να ξανακερδίσεις το Europa League, από το να το κερδίσεις για πρώτη φορά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: