Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσημα Φαμπιάνο Λίμα


Παίκτης του Άρη και επίσημα θα είναι ο Φαμπιάνο Λιμα. Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού για τον επόμενο χρόνο, μετά το πέρας των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο 25χρονος παίκτης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΆΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Fabiano de Lima Campos Maria μέχρι το καλοκαίρι του 2011. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΆΡΗ. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής. Έχει γεννηθεί στις 24 Νοεμβρίου του 1985. Έχει ύψος 1.86 και είναι 80 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 από τα τμήματα υποδομής της Sao Jose Esporte Clube. Συνέχισε στην CAJ-Sao Paulo και, στη συνέχεια, υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιο στην Ponte Preta το 2004. Το 2007 πήρε μεταγραφή για τη Rapid Wien, όπου είχε 17 συμμετοχές. Τα δύο τελευταία χρόνια, με τη φανέλα της Wacker Innsbruck, είχε 62 συμμετοχές και σημείωσε 29 γκολ.

Πλήρες όνομα: Fabiano de Lima Campos Maria
Ημ. Γέννησης: 24-11-1985
Ύψος: 1.86
Βάρος: 80 κ.
Θέση: Επιθετικός
Χώρα: Βραζιλία


Αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων, ο Λίμα μίλησε στο επίσημο site της ΠΑΕ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μετακίνησή μου στον ΆΡΗ. Έρχομαι σε μία ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι ο συναγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος. Πιστεύω, ότι με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, μπορούμε να υλοποιήσουμε τους φετινούς στόχους στην Ελλάδα και το Europa League. Έχω πολύ όρεξη και δουλειά και ελπίζω να καταφέρω να βοηθήσω».

Εν τω μεταξύ με νέα ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κιτρινόμαυροι», ενημερώνουν για το τι πρέπει να κάνουν οι φίλαθλοι της ομάδας για να μην δημιουργηθεί κανένα παρατράγουδο στον αγώνα με την Ατλέτικο την Πέμπτη για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με βάση τους κανονισμούς της UEFA, απαγορεύεται ρητά η χρήση πυρσών, καπνογόνων, φωτοβολίδων και λέιζερ κατά τη διάρκεια των αγώνων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και, ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΆΡΗΣ εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της, προκειμένου να μην υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να πεταχτεί το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα ότι, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της UEFA πριν το παιχνίδι, αλλά και κατά τη διάρκειά του, πρέπει να παραμένουν κενά τα διαζώματα σε όλους τους διαδρόμους όλων των θυρών. Σε διαφορετική περίπτωση, ο σύλλογος κινδυνεύει με μεγάλη τιμωρία από τις πειθαρχικές επιτροπές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, με δεδομένο ότι η ομάδα θεωρείται υπότροπη μετά τα όσα καταγράφηκαν στην Πολωνία και μετά το τέλος του αγώνα με τη Γιαγκελόνια. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι σίγουρη ότι ο κόσμος της ομάδας, για μία ακόμα φορά, θα ζήσει την ποδοσφαιρική γιορτή στο ‘Κλ. Βικελίδης’ και θα κινηθεί στα απαιτούμενα όρια της καλής φιλοξενίας απέναντι στους φιλάθλους της ισπανικής ομάδας. Παράλληλα, η ΠΑΕ ΆΡΗΣ θα ήθελε να επισημάνει ότι απαγορεύεται αυστηρά από την UEFA η χρήση βουβουζέλας ή παρόμοιων οργάνων παραγωγής ανάλογων ηχητικών θορύβων».

Όσον αφορά την αποστολή για τον αγώνα με τους «ροχιμπλάνκος», αποτελείται από 17 παίκτες, τους Σηφάκη, Βελλίδη, Χουάνμα, Βανγκέλι, Φατί, Ρουίζ, Ρονάλντο, Λαζαρίδη, Μενδρινό, Κουλουχέρη, Χαβίτο, Οριόλ, Πρίττα, Κόκε, Μίσελ, Καζναφέρη, Τσεσνάουσκις.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σουάρεθ, Παπαζαχαρίας, Κατίδης, Αγτζίδης, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης, Αραβίδης. Τόχα, Τσέζαρεκ, Νέτο, Ναφτί και Κάλβο, που επέστρεψε το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: