Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

«Προσοχή στον ΠΑΟΚ!»


Σε πολύ υψηλή εκτίμηση έχει τον ΠΑΟΚΙ ο αθλητικός διευθυντής της Κλαμπ Μπριζ, Λουκ Ντεβρού, αφού όπως τόνισε ο βελγικός σύλλογος δεν πρέπει να υποτιμήσει σε καμιά περίπτωση τον «Δικέφαλο» του Βορρά μιας και οι συνέπειες θα είναι... οδυνηρές. Δηλώσεις με τις οποίες «έπλεξε» το εγκώμιο του ΠΑΟΚ, εκανε ο ο αθλητικός διευθυντής της Κλαμπ Μπριζ, Λουκ Ντεβρού, ο οποίος μίλησε στον Τύπο του Βελγίου και χαρακτήρισε τον μακεδονικό σύλλογο ως μία πολύ «επικίνδυνη» ομάδα:

«Δεν πρέπει να υποτιμάμε τους Έλληνες. Είδα τον ΠΑΟΚ στα δύο παιχνίδια με τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και η παρουσία του τερματοφύλακα της ολλανδικής ομάδας, Στεκέλενμπουργκ, ήταν καθοριστική. Αν δεν ήταν αυτός, ίσως να προκρινόταν ο ΠΑΟΚ», δήλωσε αρχικά ο παράγοντας της Μπριζ και στη συνέχεια τόνισε:

«Πρέπει να παίζουμε πιο έξυπνα και πιο προσεκτικά για να διορθώσουμε τα λάθη μας. Επιθετικά έχουμε καλή παραγωγικότητα και λίγες ομάδες σκοράρουν περισσότερο από μας, αλλά έχουμε πρόβλημα στην άμυνα», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: