Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Από δύο γκολ Ιγκουαϊν και Ιμπραϊμοβιτς


Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν είναι τα δύο φαβορί του έβδομου ομίλου για την πρόκριση στους "16" και το απέδειξαν εντός αγωνιστικού χώρου. Η "βασίλισσα" με πρωταγωνιστή τον Ιγκουαϊν επικράτησε τον Αγιαξ με 2-0, αν και το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο.

Οι γηπεδούχοι είχαν την καθολική υπεροχή και "πυροβολούσαν" την εστία του Στεκέλενμπουργκ, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις. Θα μπορούσε να πει κάποιος, πως ο γκολκίπερ των Ολλανδών ήταν ο μόνος αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού οι υπόλοιποι συμπαίκτες του δεν κατάφεραν να προβάλουν αντίσταση.

Οι Ισπανοί προηγήθηκαν με ένας κάπως τυχερό γκολ του Ιγκουαϊν στο 31, ενώ ο Αργεντινός στο 71' μετά από υπέροχη προσπάθεια του Οζίλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο Αγιαξ μόνο μία ευκαιρία είχε στο παιχνίδι και αυτή στο 77 με τον Σουλεϊμάνι, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Κασίγιας έδιωξε το σουτ του σε κόρνερ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Αρμπελόα, Ρικάρντο Καρβάλιο, Πέπε, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο (83' Ντιαρά), Κεντίρα, Ντι Μαρία (80' Πέδρο Λεόν), Οζίλ (88' Κανάλες), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν.
ΑΓΙΑΞ (Μάρτιν Γιολ): Στεκέλενμπουρχ, Φαν Ντερ Βιλ, Αλντερβέιρελντ, Οϊερ, Ανίτα, Ντε Ζέου (69' Ταϊνιο), Ντε Γιονγκ, Ενόχ, Σουλεϊμάνι (85' Ερικσεν), Ελ Χαμντάουι, Εμάνουελσον.

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά στην επίθεση και το πραγματοποίησε από το πρώτο του παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη νέα του ομάδα. Ο Σουηδός μέσα σε τέσσερα λεπτά στην επανάληψη έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε τέλος στα όνειρα της Οσέρ για το θετικό αποτέλεσμα στο Μιλάνο.

Ο Ροναλντίνιο στο δεύτερο 45λεπτο ανέβασε την απόδοση του και δημιούργησε χώρους για τους συμπαίκτες του, τους οποίους και εκμεταλλεύτηκαν. Ο Βραζιλιάνος σέρβιρε και ο Ιμπραϊμοβιτς με σουτ στο 66' και στο 70' νίκησε τον γκολκίπερ της Οσέρ και οδήγησε τη Μίλαν στη νίκη.

ΜΙΛΑΝ (Μάσιμο Αλέγκρι): Αμπιάτι, Ζαμπρότα, Μπονέρα, Νέστα, Αντονίνι (71' Αμπάτε), Αμπροζίνι (15' Μπόατενγκ), Πίρλο, Ζέεντορφ, Πάτο (55' Ρομπίνιο), Ιμπραΐμοβιτς, Ροναλντίνιο.
ΟΣΕΡ (Ζαν Φερναντές): Σορέν, Ενγκμπάρ, A. Κουλιμπαλί, Μινιό, Γκριστίνγκ, Ολιές, Πεντρετί, Ντινγκά, Μπίρσα (73' Λε Ταλέκ), Λανζίλ (80' Σαφνί), Ζελέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: