Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Δερμιτζάκης: «Ήρθαμε για το θετικό αποτέλεσμα»

Δερμιτζάκης: «Ήρθαμε για το θετικό αποτέλεσμα»

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί αύριο ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι για τους ομίλους του Europa League σύμφωνα με τον τεχνικό του Δικεφάλου Παύλο Δερμιτζάκη. Όπως τονίζει ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θα επηρεάσει το ισόπαλο αποτέλεσμα του Σαββάτου στην Τρίπολη, ενώ για τον Ελ Ζαρ δήλωσε πως σε λίγες μέρες θα είναι απόλυτα έτοιμος. Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου: «Ενόψει της έναρξης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ήρθαμε εδώ για ένα θετικό αποτέλεσμα, για να μπούμε με το δεξί στη διοργάνωση και θα μετρήσει πολύ, ψυχολογικά, αγωνιστικά και βαθμολογικά. Θα μας δώσει ένα πλεονέκτημα. Αυτό δε σημαίνει ότι κάτι αρνητικό, θα είναι πρόβλημα για μας. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο και σίγουρα δεν πρέπει να μας ξεγελάσει η πορεία που κάνει η Μπριζ στο πρωτάθλημα της χώρας της μιας και έχει μια καλή ομάδα και μέσα από την διοργάνωση αυτή ίσως να θέλει να πετύχει κάτι καλό, όπως και εμείς φυσικά άλλωστε. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και φυσικά να το ευχαριστηθούν οι οπαδοί της δικής μας ομάδας». Για το αν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης ο Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε: «Δεν πρέπει να σχετίζουμε το παιχνίδι της Τρίπολης με αυτό με την Μπριζ. Σίγουρα η εικόνα της ομάδας μας το Σάββατο δεν ήταν ότι καλύτερο και δεν μιλάω τόσο για το αποτέλεσμα, όσο για την εμφάνιση. Θεωρώ πάντως ότι συμβαίνουν αυτά και δεν πρέπει να παραγράφουμε μια σειρά πολύ καλών εμφανίσεων που πραγματοποιήσαμε για να φτάσουμε μέχρι εδώ που ήταν και ο μεγάλος μας στόχος. Όλα τα παιδιά είναι σε κατάσταση, που καταλαβαίνουν ότι αυτό το παιχνίδι είναι κάτι το ιδιαίτερο, η εμφάνιση της Τρίπολης μας προβλημάτισε, πρέπει να δείξουμε τον καλό εαυτό μας στο Βέλγιο».

Για τον Ελ Ζαρ και τον βαθμό ετοιμότητας του ο τεχνικός του Δικεφάλου τόνισε: «Σίγουρα είναι ένας αθλητής με πολύ λίγες παραμονής στην χώρα μας αλλά και στην ομάδα και δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι 100% έτοιμος να εφαρμόσει αυτά που θέλουμε. Είναι πάντως σε κατάσταση που θα μπορέσει σε σύντομο διάστημα να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμούμε. Ο παίκτης όλο αυτό το διάστημα έκανε προπονήσεις και ήταν σταντ μπάι στην Λίβερπουλ και στο αυριανό (σημερινό) παιχνίδι μπορεί λίγο ή πολύ να μας βοηθήσει. Γι΄ αυτό τον πήραμε, πιστεύουμε πολύ σ΄ αυτόν. Θέλει προσαρμογή, αλλά χρειάζεται λιγότερο χρόνο γιατί είναι ένας αθλητής υψηλού επιπέδου»

Για το που θα κριθεί η πρόκριση ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: «Σίγουρα οι νίκες στην έδρα θα έλεγα ότι παίζει μεγάλο ποσοστό για το ποια ομάδα θα περάσει και όταν καταφέρνεις και ότι πάρεις από έξω θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Ο όμιλος έχει έξι παιχνίδια και θέλει την ανάλογη διαχείριση. Η ομάδα όπως σε όλα τα παιχνίδια, προετοιμάζεται για να κάνει μία καλή εμφάνιση. Τα πάντα αναθεωρούνται ανάλογα με την εξέλιξη του ματς, εύχομαι να πάνε όλα καλά». Σε ερώτηση για το αν έχει δει την Μπριζ συμπλήρωσε: «Υπάρχουν άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι σε αυτό το κομμάτι και έχουν δει την Μπριζ να αγωνίζεται όπως και εγώ μέσα από την εικόνα των παιχνιδιών. Επίσης είδα και το ματς της Κυριακής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: