Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

«Ο Μέσι χόρεψε συρτάκι»


Στο ότι η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες στο Champions League μετά την ήττα στο πρωτάθλημα εστιάζει ο Τύπος του εξωτερικού μετά την επικράτηση σε βάρος του Παναθηναϊκού. Barcelona.com: Η καλύτερη ομάδα επέστρεψε με πολλά γκολ

Goal.com: Ο ασταμάτητος Μέσι χάρισε στους Μπλαουγκράνα μία άνετη νίκη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας προκάλεσαν έκπληξη ανοίγοντας το σκορ, όμως η Μπαρτσελόνα κατάφερε να φτάσει σε μία άνετη νίκη στο υπόλοιπο του αγώνα.

Marca: Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στην πραγματικότητα. Η χαρά επέστρεψε στο Καμπ Νου στο Champions League. Οι Μπλαουγκράνα δεν απέτυχαν στην Ευρώπη και στο τέλος επικράτησαν του Παναθηναϊκού αν και βρέθηκαν να χάνουν στην αρχή.

As: Ο Μέσι χόρεψε συρτάκι. Δύο γκολ του Μέσι και ένα από τους Βίγια, Πέδρο και Αλβες απάντησαν στο γκολ του Γκοβού και απέδωσαν δικαιοσύνη κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό που έμεινε κλεισμένος στην περιοχή του.

Sport: Ποιος αμφισβήτησε την Μπάρτσα; Κανένας φόβος, η μεγάλη Μπαρτσελόνα είναι εδώ. Οι Μπλαουγκράνα κατέστρεψαν τον Παναθηναϊκό και είναι πολύ δύσκολο να τους βγάλεις από το κεφάλι ότι τον Μάιο θα είναι στο «Γουέμπλεϊ» για να σηκώσει το τέταρτο Champions League.

El mundo deportivo: Επίδειξη. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξέχασε τα φαντάσμα που εμφανίστηκαν αυτή την εβδομάδα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Παναθηναϊκού, ο οποίος πλησίασε μόλις μία φορά την περιοχή της Μπαρτσελόνα και στάθηκε τυχερός.

Sky Sports:
Η πεντάστερη Μπαρτσελόνα έστειλε το μήνυμα. Οι Μπλαουγκράνα έκαναν την ανατροπή για να επικρατήσουν άνετα του Παναθηναϊκού με 5-1 στο «Καμπ Νου» στο εναρκτήριο αγώνα του τέταρτου ομίλου στο Champions League.

Yahoo: Ο Μέσι οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε νίκη με 5-1 επί του Παναθηναϊκού. Σκόραρε δύο φορές με τους Μπλαουγκράνα να ξυπνούν από το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού και να φτάνουν σε νίκη με 5-1 στο Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: