Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Καραϊσκάκη σημαίνει γκολ

Την περασμένη σεζόν τα εντός έδρας ματς ήταν από τις βασικές αιτίες για την 5η θέση. Φέτος το Καραϊσκάκη φαντάζει ξανά απόρθητο κάστρο για τον Ολυμπιακό!Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν φέτος να εκμεταλλεύονται στο έπακρο την καυτή έδρα τους και για τον λόγο αυτό βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αφού η «γκέλα» είναι άγνωστή λέξη όσον αφορά τα ματς στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα σε πέντε παιχνίδια για τη Σούπερ Λίγκα στο Φάληρο ο Ολυμπιακός έχει ισάριθμες νίκες και μάλιστα τις περισσότερες φορές με ευρύ σκορ. Κορωνίδα το 5-0 επί του Πανιωνίου που έφτασε το ρεκόρ στα γκολ στο 14-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου να είναι η μοναδική ομάδα που έχει σκοράρει στην έδρα των Πειραιωτών. Τουλάχιστον όσο αφορά το πρωτάθλημα αφού στην… σύντομη και συνάμα αποτυχημένη ευρωπαϊκή παρουσία ο Ολυμπιακός δέχτηκε δύο γκολ στο γήπεδο του.

Ένα από την αλβανική Μπέσα που δεν του στοίχισε και ένα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ που φάνηκε άκρως καθοριστικό για την ρεβάνς. Πάντως αν προσθέσουμε όλα τα φετινά παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» στο γήπεδο τους παρατηρεί κανείς ότι σκοράρουν κατά ριπάς μιας και σημείωσαν 22 τέρματα!

ΤΟ... ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπέσα 6-1 (Europa League)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-1 (Europa League)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Κέρκυρα 2-0 (Σούπερ Λίγκα)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Αστέρας Τρίπολης 3-0 (Σούπερ Λίγκα)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Ολυμπιακός Βόλου 3-1 (Σούπερ Λίγκα)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Άρης 1-0 (Σούπερ Λίγκα)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πανιώνιος 5-0 (Σούπερ Λίγκα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: