Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Μαρκόπουλος: Δίκαιος νικητής ο Άρης

Τη δίκαιη επικράτηση του Άρη, παραδέχτηκε ο Μαρκόπουλος που εξέφρασε παράπονα για την αντιμετώπιση του Λάζαρου Παπαδόπουλου από τους διαιτητές.
«Συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη είχε κόσμια συμπεριφορά και θέλουμε τέτοιους φιλάθλους στα γήπεδα. Δείξαμε κάποιες αδυναμίες στο τρίτο δεκάλεπτο. Δώσαμε την ευκαιρία στον Άρη να βάλει εύκολα καλάθια και ξέφυγε η διαφορά.
Προσπαθήσαμε με ατομικές ενέργειες να ξαναμπούμε στο παιχνίδι.

Η άμυνά μας δεν ήταν στην καλύτερη μέρα της, ο Άρης μας δημιούργησε προβλήματα και κρατούσε τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας. Να δούμε τα λάθη μας και να τα βελτιώσουμε τα λάθη μας. Θέλαμε να παίξουμε μέσα στη ρακέτα αλλά δεν τα καταφέραμε.


Το μόνο περίεργο για μένα είναι ότι για πρώτη φορά από τη μέρα που ήρθε σε μας, ο Λάζαρος δε χτύπησε ούτε μία βολή. Πιστεύω ότι του έγιναν φάουλ για να σουτάρει βολές αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη νίκη του Άρη. Παράπονα από τη διαιτησία δεν έχουμε. Συγχαρητήρια στον Αρη ήταν πολύ καλός και άξιζε τη νίκη. Ο Ντόζιερ όταν ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα θα αποδώσει αυτά που θέλουμε», τόνισε ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Δέδας από την πλευρά του επισήμανε
: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε όπως είχαμε προσχεδιάσει. Δυστυχώς στη συνέχεια κάναμε κάποια λάθη αφήσαμε τον Ταπούτο να κάνει το παιχνίδι του και του δώσαμε κάποια σουτ. Βρήκε ρυθμό και ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε αυτά που έπρεπε χάσαμε την συγκέντρωσή μας και αυτό μας κόστισε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: