Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Στις "δαγκάνες" του ΣΔΟΕ...

Σοκ προκαλεί στην ποδοσφαιρική Ελλάδα η αποκάλυψη από το ΣΔΟΕ του «πάρε δώσε» εν ενεργεία διαιτητή από τη Βόρεια Ελλάδα με τον «γνωστό μάνατζερ» με τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς…

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sportday», το ΣΔΟΕ βρήκε τα ίχνη εν ενεργεία διαιτητή της Σούπερ λίγκας, ο οποίος είναι από τη Βόρεια Ελλάδα και εμφανίζεται να είχε δοσοληψίες της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ!

Η έρευνα όμως δεν σταματά εκεί, καθώς στο ΣΔΟΕ υπάρχουν και αρκετές άλλες υποθέσεις παλιών διαιτητών που φέρονται να είχαν δοσοληψίες με τον ίδιο μάνατζερ.

Όσο για τον διαιτητή από την Αθήνα, που είχε αρχικά «φωτογραφηθεί» μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα με τη δικαιοσύνη, γιατί μφανίζονται κέρδη από τυχερά παιχνίδια, αλλά τα δικαιολογητικά που προσκόμισε κάνουν λόγο για παιχνίδια τύπου ... ΚΙΝΟ. Επομένως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν θα υπάρξει συνέχεια στο ζήτημα.

Πάντως για την υπόθεση είναι ενήμερη και η ΕΠΟ και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Στο μεταξύ έντονη δράση υπάρχει και για τους φακέλους της UEFA, όπου αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να συνεχιστούν οι καταθέσεις, όχι μόνο παραγόντων, αλλά και δημοσιογράφων.

Επίσης, θα παρουσιαστούν για κατάθεση και οι ποδοσφαιριστές και προπονητές των ομάδων που βρίσκονται τους φακέλους της UEFA με τα «ύποπτα» παιχνίδια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: