Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

«Τα έχει με ράπερ ο Βενγκέρ»

Τα προσωπικά ενός ακόμα εργαζόμενου στην Premier League έβγαλε στη φόρα ο αγγλικός Τύπος. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποιον παίκτη, καθώς όπως γράφτηκε, ο Αρσέν Βενγκέρ διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με... ράπερ! Την είδηση έδωσε στο φως της δημοσιότητας (ποια άλλη;) η εφημερίδα, Sun, σύμφωνα με την οποία ο Αλσατός προπονητή της Αρσεναλ, έχει σχέση τα τελευταία δύο χρόνια με την γαλλίδα ράπερ,  Σόνια Τατάρ, πιο γνωστή ως Ντόνια.

Το θέμα πήρε διαστάσεις καθώς ο Βενγκέρ έσπευσε να εκδόσει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι: «Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Δεν πρόκειται να προβώ σε οποιοδήποτε σχόλιο και πρόθεσή μου είναι να χειριστώ το θέμα ιδιωτικά».

Από την πλευρά της, η διοίκηση των Κανονιέρηδων εξέδωσε δελτίο Τύπου: «Η Αρσεναλ θεωρεί τις κατηγορίες σχετικά με τον προπονητή μας, Αρσέν Βενγκέρ, καθαρά προσωπική του υπόθεση και ζητάμε να γίνει σεβαστή τόσο η ιδιωτική του ζωή, όσο και αυτή της οικογένειάς του».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Βενγκέρ διατηρεί αυτή τη σχέση τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ μετά το ματς της Άρσεναλ με τη Σαχτάρ, είχε την τελευταία του επαφή με τη γαλλίδα τραγουδίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: