Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ο επιτυχημένος «Δικέφαλος»

Η πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ο ΠΑΟΚ, βάσει της συγκομιδής βαθμών που έχει σημειώσει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Η φετινή συμμετοχή του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εκτός από τα οικονομικά οφέλη για τον ίδιο, έχει προσδώσει και πολύτιμους βαθμούς στην πατρίδα μας.

Ένας από τους μεγάλους στόχους του ΠΑΟΚ, άλλωστε, φέτος είναι και η πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η οποία μέχρι στιγμής έχει (ξε)κάθαρα θετικό πρόσημο.

Απόλυτα επιτυχημένος

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά έπειτα από το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ συμπλήρωσε 8 παιχνίδια στις φετινές διοργανώσεις. Η ομάδα του Μάκη Χάβου προσμετρά τρεις νίκες απέναντι σε Φενέρμπαχτσε, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Βιγιαρεάλ, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα από τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία.

Ο συγκεκριμένος απολογισμός, συμπεριλαμβανομένου του μπόνους πρόκρισης, του δίνει 7,5 βαθμούς στην ευρωπαϊκή βαθμολογία.

Τι σημαίνει αυτό; Οι 7,5 αγωνιστικοί βαθμοί μεταφράζονται σε 6.080 συνολικά πόντους.

Επιπρόσθετα, υπάρχουν δύο ακόμη παιχνίδια με την Μπριζ στην Τούμπα αλλά και με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, παιχνίδια τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς να συνεχίσουν το φετινό τους ευρωπαϊκό ταξίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: