Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Tenorio - Στοίχημα ..

Επιμέλεια-Tenorio.


Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.


 Λίγο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, είχε σαν αποτέλεσμα να έχουμε καμιά δεκαριά μέρες περίπου να τα πούμε μαζί.Δεν βαριέσται υγεία να έχουμε, το στοίχημα δεν τελειώνει ποτέ.

Πάμε ευθύς αμέσως στα σημερινά να δούμε τι θα παίξουμε.

Bellinzona - Zurich   (2)

Σχεδόν κοντά στούς δύο μήνες έχει πού νίκησε τελευταία φορά η ομάδα της Bellinzona, παραμένει 8 σερί αγωνιστικές χωρίς τρίποντο.Πάρα πολλά τα αμυντικά της κενά, καθώς έχει δεχτεί 17 γκόλ στα τελευταία 6 παιχνίδια.

Σαφώς σε καλύτερη κατάσταση η Zurich, όπου μετά την 4άρα πού άρπαξε απο την Basel, μετρά πλέον 4 σερί αγώνες χωρίς ήττα.Aνώτερη καί δυνατή ομάδα η Zürich, η οποία έχει καί εκπληκτική παράδοση σε παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας με αντίπαλο την Bellinzona.

Στις επιλογές μου το διπλό της Zurich σε απόδοση (2,00)



Thun - Sion   (2)

Xωρίς νίκη για 10 σερί αγώνες παραμένει η Thun.Ενώ καί εντός έδρας έχει να νικήσει 1 ολόκληρο μήνα.Γενικώς η ομάδα δεν είναι στα καλά της ,με πολύ κακή μάλιστα αμυντική λειτουργεία.Αν συνεχίσει έτσι, το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα έχει πρόβλημα στην υπόθεση της παραμονής.

Φόρμα, παράδοση, καί αγωνιστικά νέα καθιστούν φαβορί για την νίκη την ομάδα της Sion .

Θα ρισκάρω στο διπλό της Sion σε απόδοση (2,55)



Ried - Austria Wien   (2)

Έχει τα φόντα η μεγάλη Austria να περάσει με το διπλό, καθώς εκτός έδρας παραμένει αήττητη για 6 σερί αγώνες, με 4 νίκες καί 2 ισοπαλίες.

Σε καλή κατάσταση είναι, προβλήματα σοβαρά δεν έχει, την παράδοση την έχει με το μέρος της, επιλογή μου το διπλό της Austria σε απόδοση (2,60)


Arles - Caen  (2)

Στο πάτο της βαθμολογίας η άμοιρη Arles, με μόλις 2 βαθμούς σε 11 αγώνες μέχρι τώρα.Διαθέτει με πολύ μεγάλη διαφορά την χειρότερη άμυνα καί επίθεση τού Sampiona.Δεν έχει ακόμη νίκη, καθώς μετρά  2 ισοπαλίες καί 9 ήητες.Λίγο τελευταία κινήθηκε σε καλά ας πόυμε αγωνιστικά επίπεδα, αλλά όχι καί κάτι το πολύ σπουδαίο.Γενικώς πρόκειται για αδύναμη ομάδα, αυτό δείχνουν άλλωστε καί τα απατελεσματά της αλλά καί η βαθμολογική της θέση.

Από την άλλη, η Caen ξεκίνησε πολύ καλά , αλλά τώρα τελευταία καί αυτή δεν βγάζει μάτια με την αποδοσή της.Εμφανίζεται αρκετά ισχυρή πάντως στα εκτός έδρας παιχνίδια, αφού μετρά 2 νίκες, 3 ισοπαλίες καί μόλις 1 ήττα σε 6 παιχνίδια.Μάλιστα με πολύ καλές εμφανίσεις καί το κυριότερο μέσα σε πολύ δυνατές έδρες.

Τώρα αν ξυπνήσει στις πλάτες μας η Arles καί κάνει την πρώτη της νίκη, με γειά της καί χαρά της καί μεγάλη της μαγκιά της.

Εγώ πάντως θα επιλέξω το διπλό της Caen σε απόδοση (2,40)



Portimonense - Academica   (2)

Δεν πείθει καθόλου είναι η αλήθεια με την αποδοσή της η Portimonense, απόδειξη ότι μετρά 3 σερί ήττες, αλλά καί γενικά έχει πρόβληματα στην επίτευξη τού γκόλ.Σε πιό καλή κατάσταση φένεται να είναι η Académica , καί παρά την ήττα της απο την Porto την περασμένη αγωνιστική, της ΄εβγαλε το λάδι μέχρι να ηττηθεί.Μάλιστα στο 92ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαρία στο δοκάρι ώστε να ισοφαρίσει.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα.Καί αυτό δίνει προβάδισμα κατ΄εμέ στην πιό έμπειρη καί μπαρουτοκαπνισμένη στην κατηγορία Αcademica.

Θα επιλέξω το διπλό της Academica.σε απόδοση (2,55)


Στή σούμα , σε σύστημα με ζητούμενα : Zurich - Sion - Austria Wien - Caen - Academica.



Aυτά τα ολίγα γιά σήμερα, καλά να είστε, καλά να περνάτε, τα ταπεινά μου σέβη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: