Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Βλάχος: «Ήμασταν τραγικοί»

Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να αδικήθηκε στο κανονικό γκολ του Μάρτινς, αλλά ο Βαγγέλης Βλάχος στάθηκε περισσότερο στην άσχημη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του. «Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί αν μετρούσε το κανονικό γκολ που πετύχαμε όμως η γενική εικόνα μας ήταν τραγική. Ο Πανσερραϊκός νίκησε δίκαια. Καθοριστικό γκολ το 2ο που μπήκε μετά την αποβολή, μετά δείξαμε νευρικότητα και δίκαια ο αντίπαλος κέρδισε» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του.  «Ο Φορτούνης θα κάνει μαγνητική και ακτινογραφίες, μάλλον είναι το ίδιο πρόβλημα που είχε από το ματς με τον Πιερικό. Ο Φυτανίδης παίζει με αυτό τον πόνο ένα μήνα γιατί έχουμε χάσει και τα δύο μπακ, τους Αργυρόπουλο-Ρούμπιλ. Θα δούμε αύριο και για τους δύο».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν ο Αστέρας με διαφορετικό σύστημα θα έδειχνε καλύτερο πρόσωπο, ο Βαγγέλης Βλάχος απάντησε: «Ο Λαδάκης είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μέχρι τώρα, ο Ροζέριο ήταν καταπληκτικός, τον Καρέρα τον ξέρουμε ότι είναι καλός παίκτης και ο Αράς είναι επίσης καλός. Αν νομίζετε ότι φταίει το σύστημα είναι δικαίωμά σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: