Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ντρούκερ: Η άμυνα και η ομαδικότητα έφερε τη νίκη

Απόλυτα ικανοποιημένος ο τεχνικός του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ, για τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, δήλωσε:
«Ήταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα και είπαμε στους παίκτες πριν από το ματς ότι όλοι θέλουν να παίξουν μπροστά σε τέτοιο κλίμα και πρέπει να το ευχαριστηθούμε. Ευχαριστώ τους παίκτες μου, έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Δεν ήταν εύκολο ματς, για κάθε καλάθι έπρεπε να το παλεύεις.

Ευχαριστώ και τους βοηθούς μου που έκαναν εξαιρετική δουλειά μέσα στην εβδομάδα. Τα μεγάλα ματς τα κερδίζεις με την άμυνα. Αυτό κάναμε σήμερα. Είχαμε μία αμυντική τακτική την οποία προσαρμόσαμε κατά τη διάρκεια του ματς. Οδηγήσαμε τον ΠΑΟΚ εκεί που εμείς θέλαμε. Κάθε ματς στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι δύσκολο.

Τα ματς δεν τα κερδίζει το όνομα αλλά η ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε και να προσγειωθούμε για να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα», τόνισε ο κόουτς του Αρη.

Για τα τρικ που έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα τόνισε: «Σαν προπονητές πρέπει να βρίσκουμε λύσεις, τα πράγματα αλλάζουν στη διάρκεια του αγώνα. Μου αρέσει να δίνω ελευθερία στους παίκτες μου και πολλές φορές τους συμβουλεύομαι στα τάιμ άουτ».

Ο Φάνης Κουμπούρας από την πλευρά του επισήμανε: «Κινητήριος δύναμη είναι ο ο κόσμος μας. Το ζω πρώτη φορά αυτό που έγινε σήμερα. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα στηριχτεί στο Λάζαρο οι ψηλοί μας πήγαν πολύ καλά. Δώσαμε κάποια ελεύθερα τρίποντα που μπήκαν αλλά ήμασταν σοβαροί στην επίθεση και πήραμε εύκολη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: