Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Νέες φήμες για Μπουφόν και Μάντσεστερ

Η απουσία του Τζιαλουίτζι Μπουφόν από την επίσημη φωτογράφιση της Γιουβέντους πυροδότησε νέες φήμες περί αποχώρησής του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η φωτογράφιση των «μπιανκονέρι» για την φετινή σεζόν. Τελικά στο στούντιο του Τορίνο εμφανίστηκαν όλοι με εξαίρεση τους Αμάουρι και Μπουφόν. Και αν για τον Βραζιλιάνο επιθετικό η απουσία του ήταν δικαιολογημένη λόγω ίωσης, για τον Μπουφόν δεν υπήρξε καμία ενημέρωση.

Μπορεί τα πρόσωπα των δύο παικτών να μπουν ηλεκτρονικά στην φωτογραφία, αλλά ήδη οι φήμες στην Ιταλία ξεκίνησαν περί ενδεχόμενης μετακίνησης τον Ιανουάριο του Ιταλού πορτιέρο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει η Tuttosport ο Μπουφόν προπονείται πλέον κανονικά, αλλά σπάνια βρίσκεται στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την ομάδα του κατά την διάρκεια αγώνα. Αντίθετα, βρίσκεται κάθε  Κυριακή στα παιχνίδια της Καραρέζε της ομάδας της πόλης του, στην οποία είναι μέτοχος.

Ο Μπουφόν βρίσκεται στην διαδικασία ανάρρωσης μετά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην πλάτη του και αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα τον Ιανουάριο του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: