Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

«Καθάρισε» η Μπλάκμπερν

Η λέξη «παραμονή» πλέον δεν ακούγεται στο «Ίγουντ Παρκ». Αντιθέτως, μετά τη νίκη με σκορ 2-0 επί της Γουέστ Μπρόμιτς για την 24η αγωνιστική της Πρέμιερσιπ, η Μπλάκμπερν ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και ο επαναπροσδιορισμός στόχων είναι αναπόφευκτος.

Ο Στιβ Κιν από προσωρινός έγινε μόνιμος στο τιμόνι της ομάδας και έκτοτε αυτή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μπροστά σε 25 χιλιάδες οπαδούς της η Μπλάκμπερν επικράτησε στο «ρελαντί» της Γουέστ Μπρόμιτς με σκορ 2-0 και πήρε ένα ακόμα πολύτιμο «τρίποντο» που της δίνει το δικαίωμα να αφήσει οριστικά (;) πίσω το άγχος της παραμονής.

Το σκορ για τη Μπλάκμπερν άνοιξε στο 38ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Νταν, ο Ταμάς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο οι «ρόβερς» σημείωσαν και δεύτερο γκολ με τον Χόιλετ και διαμόρφωσε το 2-0 που έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Στα χθεσινά παιχνίδια, "πλάκα" στην Μπέρμιγχαμ έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που με τρία γκολ του Μπερμπάτοφ (2’, 31’, 53’) την «καθάρισε» στο «Ολντ Τράφορντ» με σκορ 5-0 (24η αγωνιστική), ενώ την ίδια ώρα, ο Φαν Πέρσι της Άρσεναλ, πετυχαίνοντας χατ-τρικ (21’, 58’, 85’), οδήγησε τους «κανονιέρηδες» στη νίκη 3-0 κόντρα στη Γουίγκαν. Νωρίτερα, η Λίβερπουλ επικράτησε 3-0 της Γουλβς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: