Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Κοκότοβιτς: "Είναι ένας τελικός"

Τελικό χαρακτήρισε το ματς με τον Ατρόμητο, ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Ντράγκαν Κοκότοβιτς, ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα
Τελικό χαρακτήρισε το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο, ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Ντράγκαν Κοκότοβιτς, καθώς οι βαθμοί για την ομάδα του θα είναι πολύτιμοι για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός των "λιονταριών" απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους να γεμίσουν το Δημοτικό γήπεδο Σερρών.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κοκότοβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Ο αυριανός αγώνας είναι ένας τελικός και οι βαθμοί της νίκης θα είναι υπέρ πολύτιμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League.

Γι' αυτό και το δημοτικό γήπεδο Σερρών θα πρέπει να είναι γεμάτο ώστε για μια ακόμη φορά οι φίλαθλοι μας να αποτελούν το 12ο παίκτη και να εμψυχώνουν συνέχεια τους ποδοσφαιριστές μας.

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη, ήρθαν νέοι παίκτες που είναι στη διάθεση της ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση, ξεπεράστηκαν προβλήματα τραυματισμών και αύριο θα παραταχθούμε αποφασισμένοι για την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών".

Από εκεί και πέρα, με μια πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε ο Πανσερραϊκός την προετοιμασία του και μετά το τέλος του προγράμματος ο προπονητής της ομάδας, ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Σε αυτήν βρίσκονται και οι νεοαποκτηθέντες Σίντζιτς, Πάρκερ και Κις.

Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι: Ράντμαν, Βαλσαμάκης, Άμο, Κις,  Ανάκογλου, Παπάζογλου, Γεωργιάδης, Παντελιάδης, Πάρκερ, Μπέλιτς, Μαβενέ, Αλβάρεζ, Κάστρο, Κέρλα, Λεοζίνιο, Σουμπίνιο, Τριανταφύλλου, Νταλέ και Σίντζιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: