Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ντρούκερ: «Έτοιμοι να παλέψουμε»

Έτοιμος να παίξει με πάθος και περηφάνια είναι ο Άρης απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Σαρόν Ντρούκερ, για τη 14η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Από την πλευρά του, ο Πι Τζέι Τάκερ τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του οφείλουν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι.

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων. Αυτό όμως που πρέπει να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε και να εμφανιστούμε έτοιμοι να παλέψουμε δίνοντας το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας. Για εμάς επίσης είναι σημαντικό να παίξουμε με πάθος και με περηφάνια και αυτό θα γίνει αν είμαστε συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του αγώνα», δήλωσε ο Σαρόν Ντρούκερ.

Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν θα πρέπει να χάσουν τη συγκέντρωσή τους οι «κιτρινόμαυροι», σύμφωνα με τον Πι Τζέι Τάκερ: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Παίζουμε στην έδρα του με την παρουσία κόσμου για πρώτη φορά φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό θα τους δώσει μια επιπλέον ώθηση. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι ώστε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να επιβάλλει το ρυθμό του και να κάνει το παιχνίδι του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: