Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Η μπίλια στο μηδέν!Οι φιλοξενούμενοι, διαμαρτύρονται σωστά για γκολ που ακυρώθηκε

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, Εργοτέλης και Άρης έμειναν στο 0-0 στο Παγκρήτιο. Οι φιλοξενούμενοι, στο πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Κούπερ στον πάγκο, διαμαρτύρονται σωστά για γκολ που ακυρώθηκε του Τόχα μόλις στο 3’ καθώς ο Τσινιάρης υπέδειξε επιθετικό φάουλ του Φατί στον Ρουμπάκη. Πλέον η διαφορά του ενός πόντου παραμένει ανάμεσα στις δύο ομάδες. Σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο Εργοτέλης και Άρης δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα αν και έφτασαν αρκετά κοντά. Ένας διαφορετικός Άρης, ο οποίος δεν θύμιζε και πολύ την εποχή Κούπερ είχε την υπεροχή των κινήσεων προσπαθούσε ορθόδοξα και με κινητήριο μοχλό τον Χαβίτο να φτάσει στην περιοχή του Δασκαλάκη.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται σωστά για γκολ που πέτυχε ο Τόχα, μόλις στο τρίτο λεπτό και ο διαιτητής Τσινιάρης έδωσε φάουλ του Φατί στον Ρουμπάκη. Η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο ένατο λεπτό όταν ο Χαβίτο έκανε ωράια ατομική ενέργεια βρέθηκε απέναντι στον Δασκαλάκη, όμως το πλασέ του έδιωξε σε κόρνερ.

Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Εργοτέλη να φτάσει κοντά στο γκολ. Ο Κουλουχέρης έκανε τραγικό λάθος μέσα στην περιοχή, ο Βερπακόφσκις επωφελήθηκε και έφτασε απέναντι από τον Σηφάκη, πλάσαρε και ανάγκασε τον διεθνή τερματοφύλακα σε μια εξαιρετική απόκρουση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες έδειχναν περισσότερη διάθεση να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους παρά να βγουν στην επίθεση και να διεκδικήσουν κάποιο γκολ. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον Τσινιάρη βρήκε και τις δύο ομάδες να είναι, μάλλον, ευχαριστημένες από το τελικό αποτέλεσμα. Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε (67' Μπέτο), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ (90' Ορφανός), Βερπακόφσκις (67' Λεάλ)

Στον πάγκο οι: Αθανασίου, Γιαλούσης, Κυριακίδης, Αλεξόπουλος

Άρης (Γιάννης Μιχαλίτσος ): Σηφάκης, Κουλουχέρης, Τόχα, Νέτο, Φατί, Μίσελ, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Τσέζαρεκ, Πορτίγια (90' Τσεσνάουσκις)

Στον πάγκο οι: Βελλίδης, Γκιάρο, Κατίδης, Καζναφέρης, Τσεσνάουσκις, Αραβίδης, Παπαζαχαρίας

Διαιτητής: Τσινιάρης (Αθήνων)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: