Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Σοκ με Φωτάκη

Ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη, κέρδισε τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά έχασε ένα πολύ σημαντικό «γρανάζι» της μηχανής του. Ο Γιώργος Φωτάκης υπέστη εξάρθρωση ώμου και θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις, ο Φωτάκης θα απουσιάζει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον επόμενο μήνα.

Πρόκειται για ένα μεγάλο πρόβλημα για τον Μάκη Χάβο, το οποίο γίνεται μεγαλύτερο εάν συνυπολογίσουμε και την απουσία του Βιτόλο.

Πλέον ο προπονητής του ΠΑΟΚ καλείται να βρει λύσεις ενόψει των σημαντικών αγώνων με Άρη, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ενδεχομένως ο Φωτάκης να προλάβει το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Κράτησε Μπαλάφα
«Δεν θα πας πουθενά»… Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ξεκαθάρισε στον Σωτήρη Μπαλάφα ότι θα παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Για την απόφαση αυτή –εκτός από την προσφορά του στην ομάδα μέχρι τώρα- συνεκτιμήθηκαν οι τελευταίες του εμφανίσεις αλλά και η χθεσινή.

Η συμπεριφορά του παίκτη... έφερε τον πρόεδρο του «Δικεφάλου του Βορρά» να καλέσει τον παίκτη στον γραφείο του μετά από το παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη για να τον ενημερώσει για την απόφασή του.

Ψάχνει… Λίνο!
Έναν… Λίνο και για την δεξιά πλευρά της άμυνάς του ψάχνει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» αναζητούν στις αγορές της Ιταλίας και της Ισπανίας έναν μπακ, ο οποίος –όπως και ο Λίνο- θα έχει την δυνατότητα να προωθείται και να βοηθά και στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: