Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Καστίγιο: «Ευκαιρία αναγέννησης»

Έτοιμος να αναγεννηθεί στον Άρη δηλώνει ο Νέρι Καστίγιο. Ο διεθνής Μεξικανός μεσοεπιθετικός των «κίτρινων» τόνισε πως είναι σημαντικό το γεγονός πως επιστρέφει στη χώρα που μεγάλωσε και έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην έως τώρα καριέρα του, ενώ υπογράμμισε πως δε φοβάται τίποτα και πως είναι σίγουρος για την επιλογή του, να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο Καστίγιο τόνισε στην «Eleconomista»: «Το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ είναι τελείως διαφορετικό απ' ό,τι στην Ελλάδα. Για μένα είναι ιδιαίτερο να επιστρέφω στη χώρα όπου μεγάλωσα, εκεί όπου έπαιξα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι έτοιμος να τα δώσω όλα και πιστεύω ότι θα αναγεννηθώ με τον Άρη και θα γίνω ο Νέρι του παρελθόντος».

Στην συνέχεια, ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ανησυχώ για τίποτα. Είμαι απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό μου. Αν φοβόμουν, θα καθόμουν στην Ουκρανία και στο πολύ υψηλό συμβόλαιο που έχω με τη Σαχτάρ μέχρι τον Ιούνιο του 2012. Είμαι πολύ σίγουρος για την επιλογή που έκανα να έρθω στον Άρη».

Τέλος, ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Άρη τόνισε: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου σε όλα τα παιχνίδια, δεν μου αρέσει να χάνω ούτε στα φιλικά. Μου αρέσουν τέτοιες καταστάσεις και μέσα από την καρδιά μου πιστεύω ότι πήρα τη σωστή απόφαση για την καριέρα μου».
Από εκεί και πέρα, μόνο τη νίκη θέλει ο Άρης στο ματς με τον Εργοτέλη για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος σκέφτεται να παρατάξει τον Κατίδη στο βασικό σχήμα. Το 4-4-2 της εποχής Κούπερ θα μείνει στην άκρη και οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν με 4-2-3-1 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Σηφάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Λαζαρίδη και Γκιάρο στο κέντρο της άμυνας. Οι Μίσελ και Βανγκέλι θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, ενώ οι Φατί και Κατίδης θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Νέτο, Τόχα και Χαβίτο θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Τσέζαρεκ στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: