Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Λίβερπουλ Τα αφεντικά της υποσχέθηκαν μεταγραφές στον Νταλγκλίς

Την περασμένη εβδομάδα ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ κ. Κένι Νταλγκλίς δήλωνε ότι οι «Κόκκινοι» δεν χρειάζονται μεταγραφική ενίσχυση. Τώρα δηλώνει ακριβώς το αντίθετο, προφανώς επηρεασμένος από τις απανωτές αγωνιστικές «σφαλιάρες» με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ήττα από την Μπλάκπουλ και την ισοπαλία 2-2 με την Εβερτον.
Επειτα από συνάντηση που είχε ο 59χρονος τεχνικός με τον αμερικανό νέο ιδιοκτήτη του συλλόγου κ. Τζον Χένρι και τον πρόεδρο κ. Τομ Γουέρνερ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δέσμευση που έλαβε ότι θα εξετάσουν τη λίστα που τους παρέδωσε και ότι θα ενισχυθεί η Λίβερπουλ. «Είναι πολύ καλοί άνθρωποι. Η συνάντηση ήταν σε εξαιρετικό κλίμα και συζητήσαμε για αρκετά θέματα εκτός από μεταγραφές» είπε ο κ. Νταλγκλίς, ενώ ο πρόεδρος των «Κόκκινων» κ. Γουέρνερ σημείωσε ότι «θα ήμουν βαθύτατα απογοητευμένος αν δεν έβλεπα κάποια βελτίωση», ενώ αναφερόμενος στα μεταγραφικά θέματα τόνισε: «Εχουμε κάποιους στόχους και πιστεύω ότι θα τους πετύχουμε. Η ομάδα πρέπει να αποκτήσει μικρότερο μέσο όρο ηλικίας».
Ο τεχνικός της Λίβερπουλ μάλιστα προχώρησε περισσότερο αποκαλύπτοντας ότι «η πρώτη μεταγραφή που αναμένεται να γίνει σύντομα πρέπει να είναι και αυτή που θα ανυψώσει το ηθικό τόσο της ομάδας όσο και των φίλων της» και επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες που θέλουν τους «Κόκκινους» να έχουν πάρει προβάδισμα στη μάχη για την απόκτηση του διεθνούς ουρουγουανού επιθετικού του Αγιαξ Λουίς Σουάρες, ο οποίος κοστολογείται από τον «Αίαντα» περίπου 25 εκατ. ευρώ. «Το σίγουρο είναι ότι όποιος έρθει πρέπει να μας ανεβάσει επίπεδο. Οι παίκτες χρειάζονται ανταγωνισμό για να βελτιώνονται και ίσως αυτό να χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο σύλλογος» κατέληξε ο κ. Νταλγκλίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: