Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Μετά τον Τζιμπούρ, θέλει και Μανωλά!

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει κάνει ήδη διερευνητική επαφή προς την πλευρά του Κώστα Μανωλά, για το ερχόμενο καλοκαίρι! Χτυπάει ό,τι κινείται ο Μαρινάκης.
Μετά τον Τζιμπούρ, θέλει και Μανωλά!
Την πόρτα του Κώστα Μανωλά χτύπησε ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Μπορεί το πρωτάθλημα και η σεζόν να βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο αυτή η παράμετρος φαίνεται πώς δεν εμποδίζει τη διοίκηση της πειραϊκής ομάδας να «φουλάρει» από τώρα τις… μηχανές της εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.
Το θέμα, βέβαια, δεν "παίζει" για πρώτη φορά. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημ'ερες και συγκεκριμένα στις 13 Ιανουαρίου, δημοσίευμα της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ", ανέφερε το ανδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον νεαρό αμυντικό. Ο ταλαντούχος στόπερ της Ένωσης συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία του τύπου του ποδοσφαιριστή, στον οποίο θέλουν να επενδύσουν οι «ερυθρόλευκοι» επάνω του, δημιουργώντας την ομάδα των επόμενων χρόνων.
Σε συνδυασμό με την τάση, που έχει δείξει η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να συλλέξει, ό,τι καλύτερο κινείται στην εγχώρια αγορά και αφορά εξελίξιμους παίκτες με προοπτική η περίπτωση του Μανωλά εξιτάρει τους Πειραιώτες.
Η άρνηση του Κώστα Μανωλά να πάρει μεταγραφή στο πρωτάθλημα της Serie B και την Αταλάντα, «πακέτο» με τον συμπαίκτη του στην ΑΕΚ Σάββα Γκέντζογλου δημιουργεί πολλά καινούρια δεδομένα κα επιπρόσθετα ανοίγει διάπλατα τον δρόμο στους «ερυθρόλευκους» να ασχοληθούν ακόμη πιο σοβαρά με την περίπτωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: