Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Τρελό σενάριο για Μαραντόνα

Ένα από τα ονόματα προπονητών που έχουν πέσει στο τραπέζι του Άρη είναι αυτό του Ντιέγκο Μαραντόνα και οι «κίτρινοι» σκέφτονται πολύ σοβαρά να τον προσεγγίσουν προκαλώντας ντόρο που θα ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, αν και θεωρείται πολύ δύσκολο να είναι ρεαλιστικό αυτό το σενάριο.
«Το χέρι του θεού» ή για άλλους ο «θεός του ποδοσφαίρου» φέρεται να απασχολεί τον «θεό του πολέμου» Άρη!
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έχει προταθεί στους «κίτρινους», σύμφωνα με τη «Real News» και η διοίκηση της ομάδας το σκέφτεται πολύ σοβαρά, αν και ένα τέτοιο σενάριο ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας και είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί.
Οι άνθρωποι που είναι υπέρ μια τέτοιας κίνησης, γνωρίζουν καλά ότι μια τέτοια κίνηση θα διαφημίσει τον Άρη σε όλο τον κόσμο, ενώ περιμένουν να προσελκύσει και αρκετούς χορηγούς που θα φέρουν έσοδα στο «κίτρινο» ταμείο.
Οι πληροφορίες που έχει δώσει η Μπόκα στον Άρη, στο πλαίσιο της σχέσης που διατηρούν οι δυο ομάδες, είναι ο «Πίμπε ντ’ Όρο» δεν θα είχε πρόβλημα να συνεχίσει στην Ελλάδα, καθώς έχει μείνει μακριά από τους προπονητικούς πάγκους μετά την αποχώρησή του από την Εθνική Αργεντινής.
Ωστόσο δεν είναι όλοι στον Άρη θετικοί με τέτοια κίνηση. Κάποιοι από τους ανθρώπους του θεωρούν ότι αυτή η κίνηση θα είναι καθαρά εντυπωσιασμού και δεν θα προσφέρει ουσία στην ομάδα. Οι… αντιπολιτευόμενοι την επιλογή του Μαραντόνα αντιπροτείνουν τη λύση του Ούγκο Σάντσεζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: