Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ο Φερέιρα βλέπει ακόμα πρωτάθλημα!

Παρά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, που αφήνει το «τριφύλλι» επτά ολόκληρους βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δήλωσε ότι οι «πράσινοι» βρίσκονται ακόμη στη διεκδίκηση του τίτλου!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Τα πράγματα ήταν δύσκολα όταν ήρθα. Μετά μειώσαμε τη διαφορά, στη διάρκεια του πρωταθλήματος κάναμε μία σειρά αγώνων με νίκες. Σήμερα ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ο Πανιώνιος απέδειξε ότι είναι μια καλή ομάδα και εμείς δεν παίξαμε καλά. Δεχτήκαμε ένα γκολ και στη συνέχεια είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε και μείναμε στην ισοπαλία. Χάσαμε δύο πόντους, όμως ο Παναθηναϊκός δεν είναι εκτός διεκδίκησης. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αλλά ως πρωταθλητές, ως μεγάλη ομάδα, πρέπει να παίξουμε όλους τους αγώνες με στόχο τη νίκη. Μαθηματικά είναι δύσκολο, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Για το ρόστερ της ομάδας, δήλωσε:

«Όλοι γνωρίζετε τις αλλαγές που έγιναν στον Παναθηναϊκό. Προσπαθούμε να είμαστε έξω από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν. κάνουμε μία καλή σοβαρή δουλειά με το ρόστερ που ξέρετε. Με αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε το παν για να νικάμε μέχρι το τέλος».

Σε ερώτηση σχετικά με το τι θα ήθελε ο ίδιος να γίνει, αρκέστηκε να πει:

«Στη ζωή μου και από την εμπειρία μου, γνωρίζω ότι κάθε θέμα χρειάζεται το χρόνο του για να επιλυθεί. Άρα λοιπόν δεν έχει ουσία να μιλάμε υποθετικά τι θα ήθελα και τι όχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: